FAQ

Nedan finner du några av de vanligaste frågorna vi får in till vårt informationscenter. Har du andra frågor; tveka inte att höra av dig till: info@hedefashionoutlet.se

1.    Vad hände med Freeport?

Vi är fortfarande det enda outletcentret på den svenska västkusten. Vi har fortfarande de bästa varumärkena till de bästa priserna och vi ligger fortfarande här i Kungsbacka. Det enda vi har ändrat är vårt namn, eftersom vi sen 2014 är en del av VIA outlets, en outlet portfolio med tio outletcenter runt om i Europa. Vi fortsätter att lägga vårt fokus på att ge våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelse under namnet Hede Fashion Outlet. Om du inte tidigare kände oss som Freeport - är det inte dags nu?

2.   Vad är Hede Fashion Outlet?

Hede Fashion Outlet är ett outletcenter placerat i Kungsbacka, endast 25 minuter från Göteborgs centralstation, som erbjuder sina kunder en unik och minnesvärd shoppingupplevelse. På HFO finner du kvalitets produkter från tidigare säsonger, unika prover samt överproduktion från mer än 150 nationella och internationella varumärken. Priserna är alltid upp till 70 % bättre än i ordinarie handeln. Här finner du, förutom välkända varumärken, restauranger/matställen, en lekplats för barn och gratis parkering precis utanför.

3.    Vad är det som lockar konsumenten till Hede Fashion Outlet (HFO) istället för ett vanligt shoppingcenter?

Hede Fashion Outlet har 50 butiker med mer än 150 nationella och internationella varumärken på en plats. Varumärkena som finns på Hede Fashion Outlet erbjuder dessutom sina varor till upp emot 70 % bättre pris jämfört med ordinarie priser. 

Förutom de reducerade priserna så eftersträvar vi alltid efter att ge våra kunder en härlig mix av varumärken, speciella kampanjer, event samt mervärden för en unik shoppingupplevelse. 

4.    Vad är ett outletcenter?

Säsonger och kollektioner smälter allt mer samman. Resultatet av detta är att varumärken står med större lager än tidigare. Förr såldes överlagren till mellanhänder och varumärkena förlorade kontrollen över sina varor. För att undvika att detta flöde skulle störa varumärkets image och deras strategier så kom konceptet outlet till. Nu för tiden kan varumärkena själva sälja ut sina tidigare kollektioner till reducerat pris och ha fullständig kontroll över produkterna. På ett outletcenter finner man allt från sportartiklar, mode, barnprodukter, inredning, accessoarer till underkläder.