Blogg

6 February 2018

Ny lokal för Accessoarkompaniet

Ni behöver inte gå långt för att hitta Accessoarkompaniets nya lokal: bara ett halvt varv, mellan Eton och Scorett Outlet, finner ni dem nu.

Accessoarkompaniet

Med denna ny-öppning följer även en ny inriktning för butiken. Fokus kommer att ligga på underkläder och badkläder för både henne och honom med märken som Björn Borg och Panos Emporio. Som alltid finns det massor av härliga produkter till fantastiska priser. Kanske något speciellt till Alla Hjärtans Dag?

19 December 2017

VIA Outlets öppnar 35 nya butiker och restauranger på Freeport Lisboa Fashion Outlet Centre efter €200 miljonersprojekt för att uppdatera alleuropeisk portfolio

Lisaboa

21 november, 2017 – VIA Outlets har öppnat 35 nya butiker och restauranger på Freeport Lisboa Fashion Outlet nära Lissabon. En uppgradering har tillfört nya, premiumvarumärken till centret vilket kommer leda till en förväntad ökning i antalet besökare. Detta arbetet markerar ännu en fas i VIA Outlets €200 miljonersprojekt för att uppgradera sin portfolio på 11 egendomar, vilket är en utav de tre största i Europas blomstrande detaljhandelsmarknad. 

Calvin Klein Jeans & Underwear, Elisabetta Franchi, Furla och Timberland är några av de nya internationella varumärken som öppnar på centret i Alcochete, vilket ligger en 30 minuters shuttle bussresa från Lissabon. Juveleraren Tous samt väsk- och accessoarmärket Tumi har också säkrat nya enheter på Freeport Lisboa Fashion Outlet, medan VIA Outlets har även utökat centrats barnkläders – och hushållsutbud. 

Duncan Agar, CEO på VIA Outlets, säger: ”Dessa toppnamn förstärker premiummärkena som redan finns på Freeport Lisboa Fashion Outlet då de är i gott sällskap med Carolina Herrera, Hugo Boss, Escada, Armani Outlet och Tommy Hilfiger. Vi har sett hur våra fokuserade investeringar under uppgraderingen har skapat en lönsam cirkel: centrats look- and feel har förbättrats, vi har komplimenterat med bättre servicemöjligheter och gästprogram på plats samt ökat antalet besökare och försäljning för våra varumärkespartners. Vårt mål är att öka försäljningen i butikerna på vårt Lissabon center med mer än 20% nästa år. ”

80% av alla nya enheter har blivit uthyrda så det 35 777m2 stora centret har nu över 130 butiker och restauranger.  Le Creuset, Starbucks, Elisabetta Franchi och Tumi öppnar sina första outletbutiker i Portugal på centret, och hamnar då i sällskap med högprofilerade märken så som Coach, Hackett och Swarovski, vilka också har valt att göra sin Portugisiska outletdebut på centret. 

VIA Outlets stora ombyggnationer har skapat ett nytt, nordligt kvarter för Freeport Lisabon Fashion Outlet med ett kluster av gourmetrestauranger runt ett nytt torg samt en omstylad entré. Alla byggnader har blivit ommålade i en klarare, ljusare stil. Man har använt sig av lokala material så att kaklet (azulejos), trät och metallytan på butiksfasaderna stämmer överens med byggnadsstilen i resten av regionen. Det nya utseendet syns även på de offentliga utrymmen, och har inkluderat skapandet av ”Praça do Elétrico”, en park i sann Lissabonanda med kullerstensgångbanor och en kopia av stadens berömda No.28 spårvagn. 

Agar tillägger: ”Vi vill att Freeport Lisboa Fashion Outlet ska bli den bästa shoppingdestinationen i Lissabon och att våra gäster återkommer för en trevlig dag och upptäcker det fantastiska utbud av premiumvarumärken som finns. Förutom att skapa en attraktiv miljö så är det av yttersta vikt att hela upplevelsen blir minnesvärd genom att förse våra gäster med service i toppklass. Vår ambition är att ett besök ska bli en höjdpunkt för internationella gäster som besöker Lissabon.”

Lissabon är topp fem när det kommer till snabbast växande destinationer i Europa gällande internationella gästnätter (2009-2016), enligt Mastercard’s Global Destinations Cities Index. Global Blue, Tax Free återbäringsföretag för turister, rankade staden som den sjunde bästa shopping upplevelsen för internationella besökare, främst populär bland brasilianska och kinesiska besökare.

Freeport Lisboa Fashion Outlet är idag det femte centret som VIA Outlets har transformerat under sitt uppgraderingsprojekt, vilket började med Fashion Arena Prague Outlet i Tjeckien, Landquart Fashion Outlet i Schweiz, Batavia Stad Amsterdam Fashion Outlet i Nederländerna och följt av Mallorca Fashion Outlet i Spanien. Varumärkesförsäljningen för VIA’s Outlets’ fyra center ökade årligt med mer än 15% under de första nio månaderna av 2017, vilket är snabbare än den kraftiga 10% ökningen för hela portfolion under samma period.

VIA Outlets strategi är att förvärva center med möjligheter att höja uthyrningstillväxten genom fokuserade investeringar, nya tillvägagångssätt i managementhanteringen av fastigheter samt internationella marknadsföringsinitiativ.  Dess fastigheter har stort upptagningsområde och/ eller har en stark lockelse för internationella turister. 

Näst på tur i VIA Outlets uppgraderingsprojekt är Hede Fashion Outlet i Göteborg, Sverige; Wroclaw, Polen; Zweibrücken, Tyskland; Seville, Spanien; Porto, Portugal och Oslo, Norge.

Noteringar till redaktörer:
VIA Outlets grundades 2014. Dess främsta intressent inkluderar nederländska pensionsfondsförvaltaren APG och UK REIT Hammerson plc. Den operativa partnern är outletcenterspecialisten Value Retail och detaljhandelsförvaltaren Meyer Bergman. För mer information om VIA Outlets, vänligen besök: www.viaoutlets.com

Om APG Asset Management N.V:
APG är en finansiell tjänsteleverantör inom pensionsbranschen inom ledningsrådgivning, kapitalförvaltning, pensionsadministration och kommunikationstjänster för pensionsfonder. APG förvaltar mer än 450 miljarder euro i pensionsmedel för de olika pensionsfonderna. Vänligen besök www.apg.nl för ytterligare information.

Om Hammerson:
Hammerson är en ägare av FTSE 100, utvecklare av detaljhandelsdestinationer i Europa. Deras portfölj av högkvalitativa detaljhandelsfastigheter har ett värde av cirka 10,5 miljarder pund och omfattar 23 förstklassiga köpcentrum, 17 detaljhandelsparker och investeringar i 20 premiumoutletbyar. 
För ytterligare information, besök: www.hammerson.com

Om Meyer Bergman:
Meyer Bergman är ett privatägt fastighetsförvaltningsföretag. De förvaltar tre slutna värdeförbättrade fastighetsfonder med tillgångar på cirka 6 miljarder euro på uppdrag av globala institutionella investerare. Meyer Bergman riktar in sig på förvaltning av underutvecklade div. egendomar i hela Europa. För ytterligare information, besök www.meyerbergman.com

Om Value Retail:
Value Retail är det enda företaget som specialiserar sig i skapandet och driften av lyxoutletbutiker, i Europa och Kina. Med mer än 1000 butiker av ledande mode- och livsstilsmärken välkomnar de elva Value Retail byarna över 40 miljoner gäster om året. För ytterligare information, besök www.valueretail.com

Kontakt information
Per Wallentin, Center Manager Hede Fashion Outlet
pwallentin@viaoutlets.com
 

11 December 2017

Levi's Kids

Vi välkomnar Levi's Kids sortiment till Hede Fashion Outlet. Nu kan hela familjen matcha!

Levis kids

6 December 2017

Välkommen NA-KD Pop-Up

NA-KD

På fredag,8/12 klockan 14.00, öppnar en helt ny pop-up butik på Hede Fashion Outlet: NA-KD.
 

Hos NA-KD kan du hitta över 100 olika internationella varumärken och allt inom kläder och accessoarer. Perfekt om man är sugen på en ny oufit till alla julens fester!

NA-KD Pop-Up store kommer ni hitta bredvid Odd Molly och mittemot Abecita.

1 December 2017

VÄLKOMMEN ETON

Opening ETON

Idag den 1 december är vi glada att välkomna Eton till Hede Fashion Outlet. Här hittar du skjortor och accessoarer och garanterat massor med snygga julklappar!

Eton hittar du mittemot Adidas och bredvid MCs.

29 November 2017

Håll ögonen öppna...

ETON_Opening1

ETON_Opening2

 ...snart öppnar Eton Outlet! #etonshirts  

6 October 2017

INTERIÖRVECKOR

Att inreda hemma, förnya, försköna, det gör man som bäst när man kan få sina produkter till outletpris. Vad som är snäppet bättre är att man under Interiörveckorna får ÄNNU bättre pris på just outletpris. Välkomna till Hede Fashion Outlet för din chans att shoppa loss till hemmet för riktigt bra priser. Vi kör t o m den 15 oktober 2017.

25 September 2017

DENIM OCH SKOHELG

I helgen är det dags för event igen och denna gång bjuder vi in till Denim och Skohelg, där du kan shoppa loss inför höstens äventyr. Flera av centrets butiker har mellan fredag och söndag riktigt bra kampanjer och du hittar dem alla HÄR!

4 September 2017

VIP KVÄLL HOS LE CREUSET

Mitt under höstens VIP-veckor kör Le Creuset på stort och bjuder in alla kunder till sin egna VIP-kväll. Passa på att shoppa loss till 50% på allt i butiken, gäller på ordinarie pris. Arrangemanget pågår mellan klockan 17.00 - 19.00 nu på onsdag den 6 september 2017. I butiken bjuds det dessutom på dryck och godis.

Mer info i butiken!

25 August 2017

FASHION DAYS I BILDER

Helgen har precis startat igång och Hede Fashion Outlet Fashion Days är igång. Hos Accessoarkompaniet, Clarks, Desigual, Filippa K, Five Seasons, GANT, Home and Cook, J.Lindeberg, Kaffe Cream, Lee,  Lexington, LYKO, Morris, Nudie Jeans, Odd Molly, Polarn O. Pyret, Saint Tropez, Scorett, Sneaky Steve, Svea och Tenson har man kampanjen: Ytterligare 20% på allt i butiken.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vi har också bjudit in Burrito Bros till centret som levererar otroligt god mat, bara det värt ett besök.

24 August 2017

HÖSTSJALAR

Hösten närmar sig och att ha något runt halsen passar perfekt när kylan börjar komma smygande. Hos Morris finns inte bara snygga klockor utan även dessa vackra sjalar i flera olika färger och mönster.

23 August 2017

SÅ MYCKET LÄCKERT, HOS ODD MOLLY

Inne hos Odd Molly hittar man alltid något att klä sig i, när hösten nu ligger i antågande så var ett besök här såklart ett måste. En favorit är helt klart denna superfina kofta som finns i bland annat blått och rosa! För er som kanske inte insett det än så är Odd Molly med på Fashion Days i helgen så allt i butiken finns då till Ytterligare 20%...

22 August 2017

KLOCKOR FRÅN MORRIS

Runt om centret finns det hur mycket snygga plagg som helst, höstnyheter börjar rulla in och man inspireras i nästan alla butiker man besöker. Som hos Morris, dem har nyligen fått in dessa läckra klockor och visst kan man se framför sig hur dem sätter pricken över i:et på vilken outfit som helst?

21 August 2017

Fashion days på Hede Fashion Outlet

Nu till helgen är det dags att göra sig redo inför den stundande hösten med Fashion Days. Hela 23 butiker kör samma kampanj nu på fredag till söndag, nämligen Ytterligare 20% på allt i butiken. Galen kampanj för dig som vill fynda det senaste in, inför hösten.

Butikerna som deltar i kampanjen är:
Accessoarkompaniet, Clarks, Desigual, Filippa K, Five Seasons, GANT, Home and Cook, J.Lindeberg, Kaffe Cream, Lee, Lexington, LYKO, Morris, Nudie Jeans, Odd Molly, Orrefors/Kosta Boda, Polarn O. Pyret, Saint Tropez, Scorett, Sneaky Steve, Svea och Tenson.

*Kampanjen gäller endast den 25-27 augusti och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller redan ytterligare nedsatta varor. Ytterligare 20% gäller på de redan låga grund-outletpriserna. Avvikelser kan förekomma i butikerna.

Mer info under veckan!

 

19 August 2017

GOLF OUTLETS 15 ÅR

Idag och imorgon firar Golf Outlets 15 år på centret. Under hela helgen (19-20 augusti) har butiken upp till Ytterligare 50% på mängder av produkter. Varmt välkomna på extra bra golf-shopping och grattis till Golf Outlets för 15 år!

 

26 July 2017

GRATTIS VICTOR

Under Gothia Cup veckan höll personalen i Adidas butiken här på centret i en trix-tävling. Den person som efter veckans slut lyckats trixa flest gånger med knän, fötter och huvud skulle vinna ett fotbollskitt.

Personen som lyckades trixa näst flest gånger hamnade ca 16.000 trix under vinnaren. Vi är otroligt imponerade av Victor från Västkusten som vann med hela 18.356 trix i en följd, stort grattis.
Victor har kontaktats och har i och med denna fina insats ett fotbollskitt från Adidas att se fram emot.
 

24 July 2017

TACK

Vilken vecka vi fick under Gothia Cup 2017.

Stort tack till alla gäster som besökt oss på centret och på Heden. Tack till alla chaufförer samt till alla ni som åkt vår gratis shoppingbuss under veckan. Ett tack vill vi även skicka till Gothia Cup som återigen överträffat sig själva med denna turnering.

20 July 2017

LÄCKRA PRISER

Under Gothia Cup veckan har vi på Heden flera olika aktiviteter som våra gäster kan roa sig med i väntan på vår gratis shoppingbuss. Några av dessa aktiviteter gör vi tävlingar av och man har vid tillfällen chans att vinna riktigt fina priser, som tex denna väska från Five Seasons.

På centret har flera butiker riktigt läckra kampanjer, tex hos just Five Seasons har man Ytterligare 20% på allt i hela butiken. Välkomna till Heden och självklart också till Hede Fashion Outlet.

19 July 2017

GOTHIA CUP HEDEN

Under hela Gothia Cup veckan står vi på Heden och talar om det vi brinner för mest, vårt härliga center. Vi har flera aktiviteter på plats och såhär under de varma dagarna plockar vi fram fläkten för en svalkande paus i våra Hede stolar.

Kom förbi så berättar vi mer och varför inte passa på att hoppa på bussen som är helt gratis och tar dig till Hede Fashion Outlet.

19 July 2017

GOTHIA CUP

Vi är mitt inne i Gothia Cup veckan 2017 och vår gratis shoppingbuss rullar mellan Heden och Hede Fashion Outlet till och med lördag.

19 July 2017

MORRIS NY-ÖPPNING

I måndags öppnade dörrarna för Morris nya fräscha butik. Den nya butiken finner man till höger om huvudentrén, efter Lindt Choklad.

14 July 2017

VELOUR PÅ HEDE FASHION OUTLET

Idag öppnade Velour sin fina butik här på Hede Fashion Outlet. Butiker är väl värd ett besök och för samtliga gäster i butiken gäller under öppningshelgen dessa kampanjer:

30% på säsongsvaror och Svanensortiment
50% på chinos. Köp 2 för 60% rabatt chinos
70% på massor av fina produkter och tidigare säsonger.

(Gäller på ordinarie pris)

Lite bilder från butiken ska vi såklart bjuda på

13 July 2017

NYTT VARUMÄRKE PÅ G

Imorgon den 14 juli välkomnar vi Velour till centret, butiker öppnar klockan 10.00 och har under helgen flera kampanjer i butiken.
(Gäller på ordinarie pris den 14-17 juli)

30% på säsongsvaror och Svanensortiment
50% på chinos. Köp 2 för 60% rabatt chinos
70% på massor av fina produkter och tidigare säsonger.
 

Butiken finner man bredvid Outlet by MQ, välkomna.

 

26 June 2017

ACNE STUDIOS OPENING

Den 16 juni öppnade Acne sina dörrar till deras nyrenoverade butik. Detta är en otroligt stilig butik där plaggen är i fokus och vilka plagg sen! Butiken ligger på samma plats som tidigare, bredvid Guess och Polarn O. Pyret. Varmt välkomna förbi på ett besök.

26 June 2017

VILKEN MIDSOMMARDAG

Vilken dag vi fick tillsammans på centret. Midsommardagen 2017 blev en stor succé och vi vill tacka all fantastisk personal som gjorde en stor insats i att leverera sin bästa service för våra härliga kunder. Viktigast av allt, tack till alla kunder som valde oss som sin shoppingdestination denna dag.

 

21 June 2017

ÖPPETTIDER

Midsommarafton bjuder på ledighet för alla på vårt härliga center, det gäller nämligen att vila upp sig inför Midsommardagen!

 

20 June 2017

KAMPANJER I ÖVERFLÖD

Nu är det väldigt nära årets fantastiska Midsommardagen här på Hede Fashion Outlet och butikerna har verkligen gjort sitt för att ge er det bästa möjliga shoppingutbudet denna dag. Glöm icke: Vi har öppet 10.00 - 21.00 och kampanjerna gäller så långt lagret räcker och endast under Midsommardagen den 24 juni och som vanligt kan man inte kombinera kampanjerna med andra erbjudanden eller liknande.

Klicka på HÄR för att se alla kampanjer i större format (tips, skriv ut och ta med sidan, eller plocka upp en broschyr på centret)

 

17 June 2017

1 VECKA KVAR

Sommarens största dag... Sommarens start... Midsommardagen, en vecka kvar!

Vi har några riktigt stora event på Hede Fashion Outlet varje år och ett av de största är Midsommardagen då ALLA butiker på centret har kampanjer. I år förlänger vi öppettiderna och har öppet 10.00 - 21.00.

Förra året hade vi såhär härligt väder, vad tror ni det blir i år?

Midsommarafton är en av de få dagarna vi har stängt per år, vilket kan behövas så vi hinner få ordning på allt inför den 24:e juni. Vi ses väl?

 

15 June 2017

ACNE STUDIOS

Imorgon klockan 10.00 (16:e juni) öppnar Acne sin nyrenoverade butik. Butiken ligger precis som tidigare mitt emot MQ och bredvid Guess. Varmt välkomna in!

5 June 2017

6 JUNI

Imorgon är det Sveriges Nationaldag och det firar vi runt om centret med härliga kampanjer i flera av våra butiker, några av kampanjerna hittar ni HÄR!

Centret har öppet klockan 10.00 - 19.00

Hjärtligt välkomna till Hede Fashion Outlet.

30 May 2017

Grillinspo

Sommar och sol, en kväll vid grillen med härliga dofter och värme… Älskar du också att grilla? Då kommer här ett tips från Le Creuset… Dessa två gjutjärnsprodukter är perfekt att använda på grillen (med lite försiktighet såklart)
Tips på mat? Grillad havskräfta med ramslöksmajonäs eller örtrökta poussiner.
I butiken Le Creuset kan man få massor av inspiration och tips på andra produkter du kan använda på grillen. Jag var ju mest tvungen att visa upp lite tips innan ni besöker butiken själva!
 

24 May 2017

BARN & FAMILJEHELG

Vi bjuder in till vårt första långhelgsevent som startar imorgon torsdag, Barn & Familjehelg med kampanjer i 17 av centrets butiker. Ni finner alla kampanjer genom att klicka HÄR!

Kampanjerna går inte att kombinera med andra erbjudanden och gäller torsdag till söndag denna vecka. Alltså den 25-28 maj 2017.

På lördag och söndag har vi dessutom flera roliga aktiviteter för stora och små i lokalen bredvid Food Court klockan 12.00 - 16.00, varmt välkomna!

23 May 2017

MORS DAG 28/5

På söndag är det alla mödrars dag och detta ska vi såklart fira. Under helgen (lördag och söndag, 12-16) kan alla kids få skapa en fjäril och ge som present till sin mamma inför söndagens firande. Detta görs tillsammans med våra eventtjejer i lokalen bredvid Food Court.

För dig som letar efter en gåva till mor så tipsar vi gärna om vårt presentkort som gäller i samtliga butiker på centret. Du köper dessa hos Informationscenter i entrén och hittar mer information HÄR.

Glad Mors dag!

22 May 2017

T-SHIRTS HOS NUDIE JEANS

Till och med söndag kan man shoppa loss inför sommaren hos Nudie Jeans, ALLA T-shirt går just nu för Ytterligare 20%. Kampanjen pågår den 22-28 maj och eftersom dem har så sjukt snygga barnkläder tyckte jag det passade perfekt att visa upp både kampanjen samt kläderna.

(Ja kampanjen gäller även för de vuxna shopparna)

 

16 May 2017

VIP-KVÄLL HOS LE CREUSET

VIP- kväll hos Le Creuset Hede fashion Outlet.

Onsdag den 17 maj mellan kl 17.00 och 19.00 bjuder Le Creuset in på en VIP-kväll och självklart ska våra läsare få chansen att nyttja kampanjen som erbjuds: 50% på ordinarie priser på allt i butiken gäller under kvällen.
Det bjuds på dryck och tilltugg
Varmt välkomna
 

12 May 2017

PERSONALENS FAVORIT 2

Fick nys om att Le Creuset fortsätter lyfta fram personalens favoriter och sprang såklart dig för att se vad det var denna gång. Det är Anna-Karin som valt gjutjärnspannan me fenol/trähandtag. Jag kan verkligen förstå varför hon valde dessa dem är väldigt snygga och ger det man steker en väldigt fin stekyta. Eftersom denna valt som favorit så har butiken kampanj på den månaden ut...

Outletpris 1154 kr
Ordinarie pris 1649 kr

Till den sista maj har butiken Ytterligare 20% när du köper en gjutjärnspanna på 28 cm. Hett tips såhär i studenttider.

 

5 May 2017

PROVKOLLEKTIONSDAGAR PÅ HFO

Vi är inne på dag tre av vårens provkollektionsdagar och äntligen (klockan 10.05) idag kändes det som att man kunde ta sig runt i butikerna och i alla fall ta några bilder utan att blir omkullkastad av folk. Vi har 23 butiker som deltar under dessa dagar och vi håller på fram till Söndag.

Butikerna som deltar och har provkollektion är:
Abecita, Accessoarkompaniet, Adidas, Filippa K, Five Seasons, GANT, Interiörhuset, Kaffe Cream, Lexington, Morris, MCS and Friends, Outlet by MQ, Norrøna, Nudie Jeans, Odd Molly, Oscar Jacobson, Outlet Store, Salomon, Saint Tropez, Scorett, Sneaky Steve, Svea och Tenson.

 

3 May 2017

PROVKOLLEKTIONSDAGAR

Så var vi äntligen framme vid ett av vårens mest efterfrågade event - Provkollektionsdagar. I vår har vi 23 butiker som har unika, exklusiva och sällsynta prover onsdag till söndag. 

Antalet prover kan variera mellan butikerna och oftast är det endast en storlek som gäller. 

Butikerna som har prover under dessa fem dagar är:

Abecita, Accessoarkompaniet, Adidas, Filippa K, Five Seasons, GANT, Interiörhuset, Kaffe Cream, Lexington, Morris, MCS and Friends, Outlet by MQ, Norrøna, Nudie Jeans, Odd Molly, Oscar Jacobson, Outlet Store, Salomon, Saint Tropez, Scorett, Sneaky Steve, Svea och Tenson.

2 May 2017

TACK FÖR EN FIN SKOHELG

I helgen hade vi vår Skohelg och shoppingen förgylldes av att solen sken nästan hela helgen. Vi tackar alla kunder som besökte oss och hoppas ni fick till många bra fynd på nyinköpta skor.

 

28 April 2017

SKOHELGEN - MERVÄRDEN

Idag startar vi årets skohelg där 12 butiker på centret kör kampanjen: Ytterligare 20% på alla skor i butiken, läs mer om deltangde butiker HÄR!

Förutom denna kampanj (som såklart är anledning nog till att besöka oss i helgen) så körs en hel del mervärden i butikerna. Några exempel?
Hos Sneaky Steve plockas en popcornmaskin fram samt att de kunder som shoppar sina skor i denna butik får en exklusiv goodie-bag. (Gäller så långt lagret räcker.)

Scorett kommer ha en skovårdstation med en person som putsar skor - samt Köp 3 betala för 2 på all skovård (billigaste produkten på köpet) Besök butiken för mer information.

Bägge butikerna deltar såklart på skokampanjen.

I lokalen bredvid Food Court kommer centrets eventpersonal bjuda på lite roliga aktiviteter för den som behöver en liten paus under shoppingrundan. Lokalen är öppet 12-16 både lördag och söndag.

Välkomna till Hede Fashion Outlet och en helg med fokus på skor!

27 April 2017

SKOHELG

I helgen är det dags för årets stora skohelg, 12 butiker deltar med kampanjen: Ytterligare 20% på alla skor. Butikerna som har kampanjen är: Clarks, Filippa K, GANT, Golf Outlets, J.Lindeberg, Orrefors/Kosta Boda, Oscar Jacobson, Outlet of Brands, Scorett, Sneaky Steve, Ted & Teresa samt Tenson.

Viktigt, kampanjen gäller endast den 28-30 april och kan ej kombineras med andra erbjudanden. För att komma till eventsidan - klicka HÄR!

Under helgen har Salomon en egen kampanj för dig som är sugen på att shoppa skor där, kampanjen är:
Köp 2 par skor, få Ytterligare 10%
Köp 3 par skor, få Ytterligare 20%
Köp 4 par skor, få Ytterligare 30%

Salomons kampanj gäller på samtliga skor i butiken!

Skohelg

19 April 2017

Det är hos Le Creuset det händer

Det finns så mycket bra saker att shoppa på Le Creuset att jag bara måste lägga upp fler tips åt er. För dig som älskar risotto, focaccia eller kanske till och med kanelsnäcker är detta den perfekta "grytan". 

Buffetgryta 3,5liter
Outletpris NU 1449 kr (gäller t o m sista april)
Outletpris 1777 kr
Normalpris 2539 kr
 

Buffétgrytan den låga allsidiga gjutjärnsgrytan, den är perfekt till stekning, sautering och bakning. - Så säger Le Creuset själva!

 

18 April 2017

NYTT JOBB?

Aldrig förr har vi haft så många spännande tjänster ute på vår sida - Lediga Jobb. Det händer mycket här på centret och för dig som vill bli en del av HFO-familjen har nu alla möjligheter. 

Klicka HÄR för att hitta din tjänst.

13 April 2017

GLAD PÅSK MED LE CRESUET

Påsk-färgen år efter år måste ändå vara färgen gul. Den drar tankarna till vår och kycklingar och hos Le Creuset har dem såklart ett specialpris under påsken på denna färg. Hos Le Creuset heter färgen Soleil och finns på de flesta grytor, muggar, kannor etc. Mellan den 14-17 april får man allt man köper i denna färg för Ytterligare 20%, Jepp ni läste det här först.

Välkommen att hitta dina favoritartiklar i läckert gult.

13 April 2017

ÖPPETTIDER PÅSK

Varmt välkomna till Hede Fashion Outlet under hela påsken, vädret lutar mot sådär så shopping känns högaktuellt.

Centret har öppet 10.00 - 19.00 alla dagar, hela påsken.

Årets alla öppettider finner man alltid HÄR

Från oss alla på HFO till er alla - En riktigt Glad Påsk!

12 April 2017

PÅSKEN PÅ HEDE FASHION OUTLET

Vi älskar att våren kommer starkare och starkare och vi ser mycket fram emot att påsken äntligen är här. Centret har öppet alla dagar under påsken klockan 10.00 - 19.00 så ni är hjärtligt välkomna att titta förbi på en shoppingrunda och fylla era påskägg med varumärken till outletpris.

Vi har tagit fram ett påskägg till våra kunder (kampanjen gäller den 13-17 april) som går ut på att man shoppar för 1000 kr i en butik, man tar med sitt kvitto till Informationscenter (det går alltså inte att lägga samman flera kvitton) och där får man en voucher värd 100 kr att shoppa för vid sitt nästa besök. Voucher gäller t o m den 30 april när du shoppar för minst 100 kr. Vi ger inte ut kontanter istället för vouchern och några mellanskillnader betalas ej ut. Missar man sista datum för vouchern så är den inte längre giltlig. Kanske är vouchern något att lägga i påskägget till någon man tycker om?

All info kring kampanjen hittar du här!

Undrar du lite vilka kampanjer som butikerna själva kör under påsken? Klicka då här så finner du ett urval av alla härliga erbjudanden och kampanjer. 

 

7 April 2017

Månadens favorit hos Le Creuset

Le Creuset har något som dem kallar för Personalens favorit, denna favorit ger dem kunderna lite extra bra pris på och jag tänkte det är bra att dela med oss av detta till våra bloggläsare så ni kan passa på och shoppa loss!
Månadens favorit har Maria plockat ut - Vattenkitteln 

”En jättefin inredningsdetalj vars höjdpunkt är när den visslar och att sen få krypa upp i soffan med en god kopp te”

Deras specialkampanj är: Nu får du köpa 2st muggar för priset av 1.

Kittel
Normalpris 929kr
Outletpris 650kr

Mugg 
Normalpris 199kr
Outletpris 139kr

 

27 March 2017

TACK FÖR MOMSFRITT-HELGEN

Vi på Hede Fashion Outlet vill passa på att tacka alla kunder som besökte oss under vårt Momsfrittevent denna helg. Momsfritt = Ytterligare 20% avdrag på outletpriserna i 35 butiker. Det blev ett riktigt lyckat event med många shoppingpåsar, vädret var så galet bra att allt lyftes ett snäpp. Idag välkomnar vi våren på centret och ser fram emot fler event och trevliga helger (och vardagar) framöver.

Stort tack!

 

24 March 2017

VÅFFELDAGEN

Imorgon, 25 mars, är det dags för årets Våffeldag och hos Home and Cook hittade jag en riktigt bra produkt för fler ändåmål men speciellt för morgondagen. Snack-collection från Tefal är ett multiverktyg där du köper till plattor efter behov. Du kan välja belgiska våfflor, olika typer av våfflor och plattor för varma mackor mm, du har grunden och köper till det du vill. Personligen så får det bli belgiska våfflor till frukost imorgon men det är du som väljer din favorit.

Snack-collection 559 kr, ordinarie pris 799 kr. Extra plattor 139 kr, ordinarie pris 199 kr.

 

24 March 2017

NYA GOLF OUTLETS

Idag öppnade dörrarna för Golf Outlets nya butik här på centret. Butiken är galet snygg och kan få vem som helst att bli sugen på att slå några bollar eller gå en 18 hålsrunda. Under helgen finns speciella öppningserbjudanden i butiken, du finner dem HÄR

 

24 March 2017

OUTLET BY MQ

Igår öppnade MQ sin nya heta butik här på centret, vilket upplyft! Butiken ligger på samma ställe som tidigare (bredvid Iittala) men oo så mycket snyggare den är. Outlet by MQ deltar med start idag på helgens kampanj: Ytterligare 20% - samt att dem har flera öppningserbjudanden under helgen - dessa kan ej kombineras. Klicka HÄR för att komma till butikens sida och se nedan lite bilder från öppningsdagen. 

Hjärtligt välkomna!

 

21 March 2017

EVENT I HELGEN - MOMSFRITT

 

Äntligen är det dags för ett favoritevent igen, vi kör för fjärde gången: Momsfritt!

Nu kan man ju inte ta bort momsen men namnet är lite kul. Vad vi avser med just momsfritt är: Ytterligare 20% på de redan låga outletpriserna. Ytterligare 20% gäller fredag till söndag (24-26 mars) i följande butiker:

Accessoarkompaniet,  Clarks,  Desigual,  Filippa K,  Five Seasons,  GANT,  Hemma,  Home and Cook,  Iittala,  J.Lindeberg,  Le Creuset,  Lee,  Lexington,  Lindt,  LYKO,  Morris,  MCS and Friends,  MQ Outlet,  Norrøna,  Nudie Jeans,  Odd Molly,  Orrefors/Kosta Boda,  Oscar Jacobson,  Outlet of Brands,  Peak Performance,  Polarn O. Pyret,  Salomon (Arc'teryx),  Saint Tropez,  Scorett,  Sneaky Steve,  Svea,  Ted & Teresa,  Tenson och  Tommy Hilfiger.

Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden eller varor som redan är Ytterligare nedsatta.
Avvikelser kan förekomma i butiker, vänligen se skyltar in i butiken för mer info.

7 March 2017

CRAZY WEEKS

Ibland händer det saker på centret som vi bara måste lyfta upp, i två veckor kör vi Crazy Weeks här på centret med kampanjer och erbjudanden i nästan alla butiker. Galet och härligt, precis som outletshopping ska vara. För att se alla kampanjer klickar du in dig HÄR!

Samtliga erbjudanden gäller så långt lagret räcker, dock som längst t o m den 19 mars 2017.

Crazy weeks blogg Hede Fashion Outlet

 

1 March 2017

SKJORTOR HOS NUDIE JEANS

En ny månad och ett nytt veckoerbjudande från Nudie Jeans, vad har dem hittat på denna gång? Jo vi gör klart looken tillsammans med kampanjerna från de två senaste veckorna - Ytterligare 20% på alla skjortor. 

Det finns ett stort antal läckra skjortor i denna fina butik och dem är perfekta att ha under tröjan och jackan innan våren kommer till Sverige, och i vår - perfekt själv utan något över.

Kampanjen pågår till och med söndag så hjärtligt välkomna förbi.

 

25 February 2017

VÅRENS HETASTE TAGINE

En av vårens hetaste mattrtender kan bli att laga sin mat i en Tagine.Taginen kommer från Nordafrika. Rätter som tillagas i tagine är ofta mustiga grytor av kyckling, lamm eller fisk med grönsaker eller frukt, ytterst lite vätska och mycket kryddor.

Självklart finns denna ovanligt snygga tillagnings "gryta" hos Le Creuset så butikschefen fick snällt hjälpa mig att stagea för lite bilder.

31cm 3,3 Liter färger Blank svart och Cerise 

Outletpris 1819 kr
Normalpris 2599 Kr

2017 tror man att pikanta och exotiska kryddor blir en stor mattrend, även mycket grönsaker och frukt. 

25 February 2017

LEE KÖR 30%

Ytterligare 30% på allt i butiken, hela helgen! Heja Lee säger vi på kontoret och springer över och spanar jeans och skjortor (yes det är våra favoriter i denna butik) Kampanjen gäller alltså t o m den 26 februari, på outletpriserna!

Välkomna på helgshoppingen som slår det mesta.

 

24 February 2017

TENSON

Idag klockan 10.00 öppnade även Tenson sin sprillans nya butik här på centret, den nya butiker ligger mellan Nike och Lee och är galet snygg. Hela helgen har butiken öppningserbjudandet: Ytterligare 40% på allt i butiken.

Värt ett besök? Helt klart!

 

24 February 2017

OSCAR JACOBSON

Idag öppnade Oscar Jacobson sin nyrenoverade butik, den har fått sig ett riktigt upplyft och vi hälsar alla kunder varmt välkomna. För dig som är ute efter snygga skjortor ska absolut besöka butiken som numer också har varumärket Stenströms.

 

23 February 2017

IMORGON ÖPPNAS DET NYTT

Imorgon fredag så öppnar Oscar Jacobson och Tenson sina nya butiker här på centret och detta ser vi fram emot väldigt mycket. Butikerna har fått sig riktiga upplyft och det ska bli kul att få dela med oss av lite bilder under morgondagen.

En sneakpeak redan nu kan ni dock få, den kommer från Tenson och ger en klar bild över vad som komma skall.

10.00 imorgon fredag alltså!

 

22 February 2017

TRÖJOR HOS NUDIE JEANS

En till bra veckokampanj hos Nudie Jeans ska såklart lyftas även denna vecka på bloggen. Hittade du din jacka förra veckan? Då ska du nu passa på att införskaffa en tröja att ha under.

Ytterligare 20% på alla tröjor hos Nudie Jeans gäller t o m söndag den 26 februari. 

 

16 February 2017

SPORTLOV HOS LEKIA

Med start idag bjuder Lekia in till aktiviteter i sin butik för alla kids. Passa på att förgyll barnens dag med roligheter hos Lekia.

Torsdag: Skattjakt i butiken
Klockan: 12-16
 
Fredag: Målartävling
(chans att vinna Lego)
Klockan: 12-16
 
Lördag: Ansiktsmålning
Klockan 11-16

Varmt välkomna till Lekia, som förutom aktiviteter har det mesta för baby och barn för upp till 70% bättre pris än i andra leksaksbutiker.

 

15 February 2017

JACKOR HOS NUDIE JEANS

Denna vecka kan man jackshoppa till oslagbar kampanj: Ytterligare 20% på alla jackor hos läcka Nudie Jeans.

Ska man klä sig rätt i vår så är det som alltid jeansjackan som gäller. Men tro inte att det är den enda stilen som du är rätt i. För vill du svansa runt och alltid vara stilsäker så shoppar du jackan hos Nudie Jeans

 

8 February 2017

SKIDOR HOS SALOMON

Sportlov och Vasalopp ligger runt hörnet och hos Salomon finns allt du behöver för sport och fritid. Bland annat finns det skidor för längd och alpint samt för stora och små (tex 70cm med bindning monterad på, till vänster i bild). Salomon är den butik på centret som erbjuder skidor så här kan man passa på att kitta sig från huvud till skidtå.

 

17 January 2017

2DAGARSKLIPPET

Två dagar mitt i månaden och veckan samt så långt lagret räcker, det är konceptet vi plockat fram och kallar för 2dagarsklippet. Vi kör igång detta imorgon den 18 januari och har femton butiker som deltar. Vad är då tanken? Jo, dessa femton butiker har valt ut en specialprodukt (eller produktgrupp) som dem sänkt Ytterligare. Priset gäller endast den 18-19 januari och så långt lagret räcker. Vill du spana in vilka de deltagande butikerna är och vilken produkt dem valt ut? Klicka då HÄR

2dagarsklippet Januari

2 January 2017

GOTT NYTT ÅR

2016 var året vi bytte namn och öppnade 10 nya butiker, tog fram ett nytt presentkort och så mycket annat, året ligger oss varmt om hjärtat men vi välkomnar 2017 med vidöppna armar. Tack för att ni varit med oss så långt, nu ser vi fram emot ett nytt spännande år och hoppas ni följer med oss på vår resa.

Gott nytt år 2017

Centret öppnar klockan 10.00 och flera av våra butiker fortsätter sina mellandagskampanjer, klicka HÄR för att läsa några av dem. 

27 December 2016

MELLANDAGSSHOPPING

Vad kan vara bättre än mellandagsrea? Jo, mellandagsrea på ett outletcenter. De flesta av våra butiker har sen igår kickat igång sina mellandagsreor och dem har oförskämt bra priser, klicka HÄR för att se många av kampanjerna.

Hede Fashion Outlet Mellandagsshopping

23 December 2016

23 DEC - PRESENTKORT

Dagen före den stora dopparedagen är här och vi är inne på den dag som kan framkalla lite stress om julklapparna ej är inköpta än. Ta det lugn och andas ut, för här på Hede Fashion Outlet tror vi på en bekväm och smidig jul och har därför valt den perfekta gåvan som ett sista julklappstips. Hede Fashion Outlet Presentkort, funkar i alla butiken och gäller i ett helt år. Ge bort valfrihet i jul! Detta julklappstips funkar för alla och passa minst lika bra i julklappsspel som att ge bort till en specifik person!

Tack för att ni följt oss dessa 23 dagar, vi på HFO önskar alla en riktigt GOD JUL.

22 December 2016

22 DEC - LEKIA

Vi närmar oss jul och kommer därför avrunda inför sista dagen av denna kalender hos LEKIA och denna Lek och Lär hund till outletpris 399 kr. Supersöt och väldigt givande för de allra minsta som samlats runt granen. 

 

21 December 2016

21 DEC - OSCAR JACOBSON

Snygg till Nyår? Kom förbi och kitta dig hos Oscar Jacobson. Köp en fluga eller en skjorta till mannen så är julen och den stora nyårsaftonen räddad. Skjortor för 649 kr, ordinarie pris 1199 kr blir dagens julklappstips för att underlätta både idag och imorgon.

20 December 2016

20 DEC - LINDT

En jul utan choklad känns inte som en jul alls, om jag får bestämma. Därför lockar vi såklart i julkalendern med en pralinask för 159 kr. Nu har butiken massor av läckra varianter och smaker att välja bland men just en pralinask har mycket att erbjuda för den lite större massan.

18 December 2016

18 dec - Home and Cook

Letar du efter en gåva till julklappsspelet så kommer här ett riktigt bra tips. En To Go mugg från Emsa, för 239 kr, ordinarie pris 339 kr finns hos Home and Cook. Denna snygg och praktiska mugg är både snygg, håller tätt samt gör så att din dryck håller sig varm. Muggen finns i flera läckra färger så du kan absolut hitta någon som passar alla.

 

17 December 2016

SISTA HELGEN

Tomten besöker oss i helgen igen, passa på att hälsa på honom i Julloungen bredvid Food Court. Efter helgen beger sig Tomten hemåt igen för att hinna fixa alla klappar till alla barn innan jul. Hjärtligt välkomna till Hede Fashion Outlet!

 

17 December 2016

17 DEC - ODD MOLLY

Dagens fantastiska julklappstips är för alla ladies out there och kommer från Odd Molly, den ljuva Bird nest cardigan finns IDAG för endast 795 kr (ordinarie outletpris 1497 kr) ordinarie pris 2495 kr. Cardiganen finns i två färger och är så galet snygg och passar riktigt bra tillsammans med Odd Mollys fina silkesplagg! Hett tips för den som vill ge bort en riktigt bra klapp under granen i år.

16 December 2016

19 DEC - LEE

Det är lätt att vara skärpt när man ser dagens julklappstips från Lee. Skärp i brunt och svart som passar till de flesta jeans och byxor. Skärpen kostar 399 kr, ordinarie pris 699/799 kr och finns i flera längder.

 

16 December 2016

16 DEC - NORRØNA

När man traskar förbi Norrøna butiken blir man alltid så glad av alla färger och hit drogs jag såklart för att finna ett julklappstips åt er alla. Falketind Hoodie finns i flera läckra färger och till outletpris 499 kr, ordinarie pris 1199 kr. Tröjan är galet skön och finns för både herr och dam!

15 December 2016

15 dec - Orrefors/Kosta Boda

Letar du efter den perfekta julklappen till far? Eller pojkvännen? Eller till whiskeyälskaren? Då har jag funnit tipset för dig, Street 4-pack - Highball eller Old Fashioned. Finns hos Orrefors/Kosta Boda för galet bra pris: 699 kr, ordinarie outletpris 190 kr/glas, ordinarie pris 999 kr. Orrefors 1:a sortering är det som gäller så kvalitén är grym. Kampanjpriset gäller till den 8 januari 2017 så tid finns att lägga vantarna på fler om det lockar efter julen.

 

14 December 2016

14 dec - Tommy Hilfiger

Ytterligare 25% på alla accessoarer hos Tommy Hilfiger. Här finns mängder av galet bra #julklappstips. Kika in i butiken eller skrolla ner för inspiration! Väskor, plånböcker, vantar, kalsonger… You name it! Kampanjen i butiken pågår hela denna vecka.

 

13 December 2016

13 dec - GANT

Dagens julklappstips på självaste Lucia finner vi hos GANT och är en helt underbar tjocktröja som finns i tre färger för både dam och herr. Outletpris 699 kr, ordinarie pris 999 kr. Snygg, skön och väldigt populär!

 

12 December 2016

PAY IT FORWARD

För oss på Hede Fashion Outlet känns det självklart att hjälpa till. En av kollegorna här på kontoret såg DETTA INLÄGG och vi beslutade oss då för att det var dags att göra en insats. Sagt och gjort. Vi traskade till LEKIA, införskaffade en hel del leksaker, slog in dem och paketen är nu redo för leverans. Ibland är det klurigt att göra mycket men alla kan göra något. Pay it forward är en fantastisk tanke och vi är så glada över att kunna få ge tillbaka. Tack till Team Rynkeby Göteborg för denna insats och för att vi får vara med.

Stort tack till mina kollegor som ställde upp på bild!

12 December 2016

12 dec - LEKIA

Med endast 12 dagar kvar till jul är det dags att fokusera på barnen i dagens julklappstips igen. Omåttligt populära hunden Lucy finns nu hos LEKIA för endast 499kr. Perfekt för alla barn som önskar sig en hund, Lucy kan nämligen stå på bakbenen, sitta och göra många av de saker en riktig hund gör. Men man behöver inte ta ut henne för rastning.

11 December 2016

11 dec - Saint Tropez

Det optimala plagget som passar alla hittar vi under granen idag den 11 december. Julklappstipset för henne kommer från Saint Tropez här på centret och är en riktigt snygg poncho som finns i tre färger.

Outletpris: 349 kr

Ordinaire pris: 499 kr.

 

10 December 2016

TOMTEN BESÖKER OSS

Idag kommer Tomten på besök igen. Klockan 12.00 - 16.00 är han på plats i lokalen mellan Food Court och Saint Tropez för att hälsa på alla barn, samla in nappar och önskelistor. 

I boden bjuder vi även på mumsig glögg och pepparkakor.

Missa inte: Varje måndag drar Tomten en önskelista av dem han fått in under helgen och uppfyller en önskan på listan. Detta gör vi tillsammans med Lekia på centret och vinsten har ett värde av max 500 kr. 

Vi ses i helgen!

10 December 2016

10 dec - Sneaky Steve

Att gå en mil i någon annans skor känna väldigt onödigt när man till riktigt bra outletpris kan köpa ett eget par, eller ge bort ett i julklapp, hos Sneaky Steve. Dagens julklappstips finner vi i vår nya skobutik på centret. Här finns skor för dam, herr och för kids. Modellen vi valt att lyfta som tips finns i tre färger och kostar:

Kingdom Herr och Dam
NU 839 kr (nedsatt med ytterligare 30%)
Ordinarie outletpris 1199 kr
ordinarie pris 1699 kr.
 
Kingdom Kids
NU 538 kr (nedsatt med ytterligare 30%)
Ordinarie outletpris 769 kr
ordinarie pris 1099 kr.

 

9 December 2016

VEGOURMET + LE CREUSET

Igår mellan klockan 17.00 - 19.00 bjöd Le Creuset tillsammans med tidningen Vegourmet in till en härlig kväll i butiken. Det bjöds på pizza och dryck samt fina erbjudanden på både produkter och tidningsprenumerationer. Tack till alla kunder som kom förbi!

För att i framtiden ta del av våra event, bli klubbmedlem så missar du inget som sker på centret.

 

9 December 2016

9 dec - Five Seasons

Är det inplanerat en skidresa i vinter kanske? Då ger dagens julklappstips en skjuts i rätt riktning, skidjackan ”Raquel & Ramsay” Dam & Herr för 999 kr, ordinarie pris 2699 kr. Jackan finns i båda färgerna för dam och herr hos Five Seasons.

 

8 December 2016

8 dec - IIttala

När fjärde ljuset brinner, julen snart är här! Varför inte införskaffa dessa snygga IITTALA Festivo som finns i 2 höjder inför den stora dagen?
150 mm 299 kr ordinarie pris 599 kr
180 mm 325 kr ordinarie pris 649 kr

Att få dessa i julklapp vore guld så dagens julklappstips passar riktigt bra att lägga in dessa som.

7 December 2016

7 dec - Accessoarkompaniet

Det finns så ofantligt många bra julklappstips hos Accessoarkompaniet att vi bara var tvungna att ta med dem en gång till i denna kalender. Detta riktigt härligt doftande ljus funkar perfekt som julklapp, som ett bra inköp till hemmet och även till alla julklappsspel som man kan tänkas delta i.
Ljusen kommer från Village Candle och såklart ska ni få priser:

Stora: Outletpris 120 kr, ordinarie pris 239 kr
Mellan: Outletpris 88 kr, ordinarie pris 175 kr

Vilken doft är din favorit?

 

6 December 2016

6 dec - Polarn O. Pyret

En av de absolut sötaste julgåvorna hittar man hos Polarn O. Pyret som står för dagens julklappstips. Klänning att ha på, på jul, eller att ge bort i julklapp. Det finns flera söta för de yngsta att välja bland. Just nu får man dessutom 50kr rabatt på alla klänningar i butiken, så passa på!

Kände att jag ville fota alla klänningar i butiken men det fick allt bli ett urval. Besök butiken och spana in din favorit.

 

5 December 2016

ÖNSKELISTOR

Fredag - söndag när Julloungen är öppen så får alla barn som vill, skriva och lämna sin önskelista till Tomten. När helgen av avslutad och vi kör igång en ny vecka så drar vi en av önskelistorna och uppfyller ett barns önskan tillsammans med LEKIA här på centret. Idag drog vi den första listan och Leja 4 år är vår lyckliga vinnare.

Tomten dragning Hede Fashion Outlet

5 December 2016

5 dec - Morris

Ny vecka och nya tag i julklappstipsen. I lördags öppnade butiken Morris här på centret och när jag var där och fotade butiken hittade jag en riktigt bra julklapp, en pyjamas för honom. Denna ligger på outletpris 699 kr, ordinarie pris 1499 kr och var riktigt skön i materialet.

 

4 December 2016

JULLOUNGE

Vi öppnar julloungen om fem minuter! Tomten besöker oss såklart idag också och tar gärna emot alla barns önskelistor och nappar. Vi har öppet klockan 12.00 - 16.00 i lokalen bredvid Food Court.

 

4 December 2016

4 dec - Peak Performance

Julklappar till honom kan vara svårt, vill man får ut extra bra kvalitet för pengarna så är det dags att spana in dagens julklappstips. Peak Performance har just nu skjortor för endast 300 kr! Det fanns en hel del snygga så jag tror och hoppas ni hittar både en eller två till en speciell man i ert liv.

 

3 December 2016

VÄLKOMNA MORRIS

Idag när centret öppnade klockan 10.00 öppnades också vårt senaste tillskott på centret sin butik, nämligen Morris Stockholm. Butiken finner man mitt emot Adidas! Varmt välkomna säger vi till Morris och till alla kunder.

 

3 December 2016

TOMTEN

Tomten är på plats på Hede Fashion Outlet varje lördag & söndag fram till jul. Tomten samt Julloungen är här/öppen klockan 12.00 - 16.00 och ni hittar dessa i lokalen bredvid Food Court.

Varmt välkomna

Tomten

3 December 2016

3 dec - LEKIA

Dagens julklappstips hamnar hos de yngre i shopparskalan. Detta julklapp är för stora som små som gillar fart och bilar. Bilbanan Porsche Power Slide finns hos Lekia för endast 799 kr, ordinarie pris 1590 kr. Hos Lekia blir julklappssäcken fullare för en mindre peng!

 

2 December 2016

2 dec - Accessoarkompaniet

Dagens julklappstips fann jag hos Accessoarkompaniet och från varumärket (Nytt i butiken) Morris. Väskan funkar för både dam och herr men verkar redan galet poppis hos herrar så varför inte köpa en till killen/vännen/brodern? Hos Accessoarkompaniet finns väskan till outletpris 1249 kr, ordinarie pris 2499 kr.

 

2 December 2016

TOMTEN

Traditionen fortsätter på Hede Fashion Outlet.

Varje helg (lördagar och söndagar) fram till Jul besöker Tomten oss på centret. Tomten träffar man i år i vår Jullounge som ligger mellan Food Court och Saint Tropez. Julloungen har öppet klockan 12.00 - 16.00 och vi bjuder även på glögg, julmust och pepparkakor så långt lagret räcker.

Varmt välkomna förbi. Vi tar emot önskelistor och nappar från alla barn som önskar lämna in dessa.
Mer info om Julloungen finner du HÄR!

Tomten på Hede Fashion Outlet

1 December 2016

1 DEC - LE CREUSET

Den 1:a december och vi startar igång årets #julklappstips här på Hede Fashion Outlet. Vårt första tips är denna läckra ost/dippbricka från Le Creuset för 499 kr (ord.outletpris 699 kr) Ordinarie pris 999 kr. 

Birckan finns i rött och orange och mitten delen funkar utmärkt som en skål om man tar bort trädelen.

 

26 November 2016

Hede Fashion Outlet 15 ÅR

Tack till alla kunder som besökte oss under vårt 15 års jubileum igår. Lite bilder från dagen ska vi såklart visa upp.

 

 

24 November 2016

Claudia Schiffer

På invigningsdagen 2001 flögs supermodellen Claudia Schiffer in för att klippa bandet. Claudia är en av världens kändaste fotomodeller och var under sin tid modell för flera stora märken, däribland Chanel. 

Såhär såg det ut när hon invigde vårt härliga center för 15 år sedan.

 

23 November 2016

2001-2016

Något av det roligaste med att fylla 15år är att titta tillbaka samma antal år och se hur saker och ting såg ut under öppningsdagen. Freeport öppnade ute på en åker 2001-11-15 och hade musikanter på plats, en cyklande figur och en giraff (ut klädnad) som gick runt på centret. Det ser ut att ha varit en krispig novemberdag och bra med folk. Självklart vill vi dela med oss av vår historia och bjuder därför på lite bilder från öppningsdagen.

 

21 November 2016

Hede Fashion Outlet 15 ÅR

På fredag är det dags att fira! Hede Fashion Outlet firar 15 år och alla butiker på centret har fina erbjudanden hela dagen när vi har öppet 10.00 - 21.00. Vill du redan nu se vilket erbjudande din favoritbutik har? Klicka då HÄR!

Hede Fashion Outlet firar 15 år

15 November 2016

15 ÅR

Tiden går så ofantligt fort när man har rolig. För exakt 15 år sedan öppnade centret för första gången och resan sedan dess har vart otrolig. Det har såklart vart upp och ner och fram och tillbaka men så kul vi haft på vägen. I år tog vi det stora steget och bytte namn och är i fullgång att uppgradera vår kära 15åring till center. Att vi fyller år ska såklart firas och vi planerar just nu för fullt inför vårt jubileum som kommer äga rum den 25 november, håll utkik!

 

11 November 2016

Farsdagtips från Le Creuset

Om Far gillar att laga mat så finns det mängder av bra presenter i butiken Le Creuset. Bland annat finns dessa fina kvarnar i flera färgen, välj din pappas favoritfärg så blir presenten en succe.

 

10 November 2016

Farsdagtips från Clarks

Skor till far finner man hos Clarks Shoes. Dessa fastnade vi för direkt men det finns många många fler att välja bland.

 

10 November 2016

FARSDAG

På söndag är det dagen för alla fäder, det ska såklart firas. Här på centret finns det massor av butiker som vill hjälpa dig att hitta den perfekta gåvan till din far. Ibland får man dock beslutångest, ibland har man en lite svår far... Då har jag det perfekta tipset åt dig: Hede Fashion Outlet Presentkort, kortet gäller i alla butiker och din far får ett helt år på sig att välja helt fritt. Det är inte så illa det.

(Mer info om presentkorten HÄR!)

Grattis till alla pappor där ute!

9 November 2016

Farsdagtips från Filippa K

En snygg slips är en klassisk present att ge till sin pappa på farsdag, hos Filippa K finner man ett flertal i riktigt fin kvalitet.

 

9 November 2016

Farsdagtips från Lexington

Ett fint kitt med mössa och halsduk kan vara något för far, hos Lexington finns det riktigt läckra varianter. Välkomna förbi så hjälper den kunniga personalen dig!

 

8 November 2016

Skärp dig pappa

Till pappas jeans eller finbyxor kan man hitta snygga skärp i flera av våra butiker. Bland andra så finns dessa hos Lee som är den senaste butiken som öppnade på centret. Välkomna förbi!

 

7 November 2016

Farsdagtips från Le Creuset

För vinälskaren kan denna vinöppnare vara presenten som passar allra bäst. Du finner den hos Le Creuset tillsammans med många andra tillbehör.

 

7 November 2016

Farsdagtips från Accessoarkompaniet

På söndag är det dags att fira alla pappor på deras egna dag. Under veckan visar vi upp lite tips på saker vi hittar runt centret. Hos Accessoarkompaniet finns det mest till far på hans dag. Nedan kommer lite av allt som finns i denna härliga accessoarbutik.

 

7 November 2016

TACK FÖR BLACK FRIDAY

Ett stort tack till alla ni som besökte oss under vår Black Friday fredag. Vi är så nöjda med dagen och hoppas alla våra kunder som besökte oss är det också.

4 November 2016

BUTIKSBILDER BLACK FRIDAY

Det är bra med tryck i samtliga butiker på centret så jag passade på att fota några av dem.

 

4 November 2016

BLACK FRIDAY IDAG

Lite bilder från vårt härliga Black Friday event som är i fullgång.

 

4 November 2016

BLACK FRIDAY CLARKS

Hos Clarks hittar man de omåttligt populära Curlingkängorna för dam och herr. Jajemen, dem ingår i deras Black Friday kampanj: Köp 3 betala för 2 på allt i butiken. Den billigaste varan på köpet.

Som med alla kampanjer på centret så går denna kampanj ej att kombinera med andra erbjudanden.

Black Friday 10.00 - 21.00 och nu öppnar vi!!

Clarks Black Friday Curling

4 November 2016

BLACK FRIDAY 2015

Den 30 november inföll vår Black Friday 2015 eftersom det var fredagen på höstlovet vecka 44. Det var inte lika regnigt som det verkar bli idag men kallt var det. Tiden går galet fort och jag ser fram emot att få visa bilder från vårt event under dagen. Mycket har hänt det senaste året och det känns riktigt bra att inviga Hede Fashion Outlet i denna grymma Black Friday tradition som nu pågått i fyra år.

Hjärtligt välkomna till Hede Fashion Outlet Black Friday - se alla våra kampanjer via denna länk!

 

4 November 2016

BLACK FRIDAY LE CREUSET

Fredag!!

Idag är det ÄNTLIGEN dags för vår alldeles egna Black Friday här på Hede Fashion Outlet. Alla våra butiker har erbjudanden och hos Le Creuset får men mellan 10-21 hela Ytterligare 20% på allt i butiken.

 

3 November 2016

BLACK FRIDAY LEE

Ytterligare 20% på alla jeans var det sagt... Men Lee steppar upp och slänger in allt i butiken. Så imorgon på Black Friday har denna nya, läckra butik: Ytterligare 20% på ALLT i butiken. Så värt ett besök! Nu är det inte många timmar kvar. Klockan 10.00 öppnar vi portarna till årets stora shoppingdag.

 

 

3 November 2016

BLACK FRIDAY FILIPPA K

Alla svarta plagg:
2 varor 50%
3 varor  60%
4 varor 70%

Gäller på ordinarie pris.
Här har ni Filippa K’s läckra erbjudande imorgon klockan 10.00 – 21.00 när vi har Black Friday. Självklart är herravdelningen minst lika lockande men själv drogs man till avdelningen för damer.

 

2 November 2016

BLACK FRIDAY GANT

Köp 3 betala endast för 2 hos GANT nu på fredag, är det Black Friday så är det. Shoppa loss bland kläder eller lakan, skor och accessoarer, denna butik har verkligen en galet bra bredd på sina produkter och tillsammans med kvalitét och snygg design är detta ett av mina stopp på fredag.

 

1 November 2016

ALLT FÖR HÖSTEN BLACK FRIDAY

Vad är mer höst än Black Friday? Hela fredagen firar vi detta fenomen och våra butiker har verkligen tagit i från tårna för att kunna ge våra kunder de bästa av erbjudanden under denna dag. En Jeansfavorit - Nudie Jeans - har Ytterligare 20% på allt i butiken. Det ni! Missa inte våra förlängda öppettider för denna dag, 4 november, vi har öppet 10.00 - 21.00

Nudie jeans black friday hede fashion outlet

1 November 2016

BLACK FRIDAY

På fredag är det äntligen dags igen för årets största shoppingdag, Black Friday. Det är fjärde året i rad vi har detta event och vi ser fram emot denna fredag något enormt. Vi har öppet 10.00 till 21.00 och har grymma erbjudanden/kampanjer i samtliga butiker på centret. Vill du redan nu se hur grymma erbjudandena är så klickar du HÄR!

Många har frågat oss varför vi kör Black Friday för tidigt. För oss är svaret självklart! 
Den Amerikanska Black Friday är placerad dagen efter Thanksgiving när alla amerikanare är lediga. I sverige är vi inte lediga den dagen... Istället har vi lagt Hede Fashion Outlet Black Friday när det är höstlov samt att många har halvdag på vår fredag (då det är alla helgona på lördag). Vi har helt enkelt anpassat oss efter när det passar oss svenskar bäst att ha Black Friday!

Vi önskar er alla hjärtligt välkomna på årets stora shoppingdag.

Black Friday 2016 Hede Fashion Outlet

29 October 2016

HEDE LODGE

Idag har Hede Lodge öppet klockan 12.00 - 16.00 och vi bjuder på plättar och en kasta pil tävlig med fina priser från våra butiker. Kom gärna förbi och ta en paus och testa lyckan i prickkunskap. 

29 October 2016

OUTDOOR WEEKEND 28-30 OKT

Helgen är i fullgång med vår Outdoor Weekend där 18 av våra butiker har Ytterligare 20% på alla ytterplagg, läs om vilka butiker HÄR.

Lite bilder från vårt härligt höstliga center

 

29 October 2016

POLARN O. PYRET FYLLER 40 ÅR

Hela helgen firar Polarn O. Pyret 40 år med kalas i sina butiker. Självklart bjuder även butiken här på centret in till kalas med tårta, ballonger och fiskedamm. Grattis säger vi till Polarn och välkomna till alla kunder.

Den 29-30 oktober deltar butiken i vår Outdoor Weekend med Ytterligare 20% på alla ytterplagg.

27 October 2016

OUTDOOR WEEKEND

I helgen är det dags för Outdoor weekend här på centret och 19 av våra butiker kör då kampanjen: Ytterligare 20% på alla ytterplagg.

Butikerna som deltar i kampanjen är:

Filippa K, Five Seasons, GANT, Golf Outlets, Helly Hansen, Lee, Lexington, MCS and Friends, MQ Outlet, Nudie Jeans, Oscar Jacobson, Peak Performance, Polarn o. Pyret, Salomon, Sneaky Steve, SVEA, Ted & Teresa, Tenson samt Tommy Hilfiger.

Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

26 October 2016

ROCK

Hos Oscar Jacobson klär sig män i stil och denna rock är både snygg och stilig såhär när hösten börjar bli riktigt kall. Den finns i fler färger så kom förbi och hitta din favorit till outletpris.

 

24 October 2016

LEE HAR ÖPPNAT

Idag den 24:e oktober välkomnade vi LEE till centret. Letar du efter snygga jeans med riktigt bra passform så är detta en butik för dig. Du kan lätt hitta hela din outfit för hösten i denna nya butik.

Lee Outlet finner du mellan Helly Hansen och Sneaky Steve.

 

18 October 2016

VÄRMANDE TRÖJA

En go tröja som värmer både ute och inne är väldigt härligt dagar som denna. En riktigt härlig variant hittade jag sist jag var inne hos GANT, den finns i flera färger så det är bara att välja sin favorit.

 

14 October 2016

ALLT FÖR HÖSTENS BRÖLLOP

Hos Le Creuset kan man få hjälp att plocka ihop den ultimata bröllopsgåvan inför höstens stundande högtider. Firar ni kanske 4årig bröllopsdag inom kort så är ju Keramik temat för året och det finns gott om produkter vi kan anamma till detta tema.

12 October 2016

HÖSTENS MÖSSOR

För den som letar efter färg på sina accessoarer kan jag gladeligen rekommendera Norrøna’s butik här på centret. Man finner riktigt många härliga mössor i alla dess färger. Själv är man ute efter en ny mössa för skidåkning nu i vinter och det finns en del att välja på. För att ni redan innan ni besöker butiken ska få ett smakprov så kommer lite bilder här!

11 October 2016

ETT MÅSTE

Inför vår heminredningshelg i september var jag förbi och snackade med personalen på Home and Cook och blev då visad en steamer, denna köpte jag sedan under helgen och efter noga testande måste jag nu dela med mig. Produkten är ett måste för alla oss som i sista minuten kommer på att man ska ha den där skjortan, tröjan, kjolen - ja vad som helst. Alltid när man i sista minuten inser detta så är plagget skrynkligt, i alla fall hemma hos mig. Då plockar man fram denna steamer, fyller på lite vatten, sätter igång den och inom 30-45 sekunder är den igång - man steamar och är redo att bära plagget.

Helt otroligt va bra den är! För att visa hur bra den faktiskt är lägger jag upp det första plagget jag testade steamern på. 
Ni finner denna "måste ha" produkt hos Home and Cook. Mycket nöje!

 

11 October 2016

ACCESSOARER FRÅN OSCAR JACOBSON

Kylan blir mer och mer påtaglig men än känner jag mig inte redo för vinterjackan... Lite snygga accessoarer över höstkappan gör susen däremot. För er män jag kan starkt rekommendera ett besök hos Oscar Jacobson där man finner flera accessoarer från DAKO. Piffa din outfit med #alltförhösten på Hede Fashion Outlet.

 

6 October 2016

OUTFIT FRÅN NUDIE JEANS

Hos Nudie Jeans hittar man verkligen #alltförhösten och för att visa det så ställde en av butikskillarna upp på en bild!

Allt du ser på bilden kommer från butiken, Jackan, Skjortan, T-shirt, Jeans och skor. Allt till outletpriser såklart.

Stort tack till Nudie Jeans som hjälpte mig att få ihop denna läckra bild.

6 October 2016

QUILTAD JACKA FRÅN GANT

Höstens kyla blir allt mer påtaglig så ett shoppingvarv på lunchen igår gjorde susen. Hittade denna läckra quiltade jacka hos GANT, på bilden är den extra snyggt stylas också såklart. Jackan är riktigt bra såhär när hösten lagt sin kylande hand över oss och personligen älskar jag de stora fickorna!

 

5 October 2016

DEL 1 SNART KLAR

Arbetet med att utöka våra parkeringsplatser går i ett rasande tempo, byggarna gör verkligen ett fantastiskt jobb. Vi delar upp renoveringen i fyra delar och redan nu börjar del 1 att bli klar! Det ska bli så härligt att kunna erbjuda våra kunder en mer välplanerad parkeringsplats med 40% fler platser.

Tack till byggarna och tack till våra kunder som tagit denna ombyggnation så bra!

 

3 October 2016

HUGO BOSS

Nu när höstkylan börjar komma lite väl nära så är det dags att visa upp lite av höstens mode. Hos Hugo Boss kan man klä sig varmt och i stil, som denna rock tex, klassisk och riktigt snygg.

 

30 September 2016

PROVKOLLEKTION SCORETT

Idag var det dags för ett besök hos Scorett som har läckra skor inför hösten bland sina prover. Storlek 37 & 39 är det som gäller här!

 

28 September 2016

Provkollektionsdagarna är igång

Redan inför öppning började folk köa utanför sina favoritbutiker, trots regn. Provkollektionsdagarna är verkligen ett av mina absoluta favorit event, det finns massor av exklusiva prover till riktigt bra priser. Det finns inte mycket att allt men man kan verkligen hitta pärlor om man ger sig in bland butikerna. Bäst av allt? Detta är vårt längsta event och pågår onsdag till fredag!

 

27 September 2016

EN TÄVLINGSDAG KVAR

Imorgon drar vi våra vinnare i Instagram-tävlingen vi körde igång inför helgen. 

Tagga din höstinspirationsbild med #alltförhösten & #hedefashionoutlet för din chans att vinna en av 30 tidningsprenumerationer av Plaza Interiör.

 

26 September 2016

SALOMON ÖPPNAR IGEN

Idag invigde vi Salomons Nya butik här på centret. Salomons butik har den senaste månaden genomgått en totalrenovering och ser nu helt fantastisk ut. Butiken har fått en ny fasad och ett helt nytt koncept på insidan. Ni finner denna fräsching mellan Hugo Boss och Norrøna direkt till vänster vid huvudentrén.

 

25 September 2016

LOUNGEN SÖNDAG

Det är riktigt härligt att så många kunder besöker oss i Loungen. Självklart har vi öppet idag igen så kom förbi och säg hej!

 

25 September 2016

SISTA HEMINREDNINGSDAGEN

Så var vi inne på söndag den 25:e september 2016 och vår sista Heminredningsdag för i år. Vi öppnar klockan 10.00 och kör fram till 19.00 med Ytterligare 20% på all heminredning hos: GANT, Hemma, Iittala, Interiörhuset, Le Creuset, Lexington samt Orrefors/Kosta Boda.

(Avvikelser kan förekomma i butiker. Kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Hos Home and Cook firar man 3 år så även där finns fina kampanjer (Ytterligare 30-50% på allt i butiken)

Missa inte Hede Fashion Outlet Lounge (bredvid Food Court) där man kan njuta av kaffe och choklad samt ge barnen en paus i vår pysselhörna. Var med och tävla i vår golftävling - och varför inte lägg upp din höstinspiration/höstköp på instagram och tagga #alltförhösten & #hedefashionoutlet och ta chansen att vinna höstens läsning i form av en tre månaders prenumeration från Plaza Interiör (30 vinnare ska koras)

 

24 September 2016

Heminredningsdagar Lördag

Vädret är perfekt för shopping och vår Lounge bjuder på den lilla varma koppen mellan butiksbesöken.

Vi kör på i två timmar till idag och hälsar alla kunder välkomna!

 

24 September 2016

TÄVLING

Vad inspireras du av i höst?

Lägg upp din höstinspiration på instagram och tagga med #alltförhösten & #hedefashionoutlet (se till att konto är öppet) så kan du bli en av 30(!) lyckliga vinnare av tre månaders prenumeration av Plaza Interiör. Nu på onsdag den 28 september drar vi våra favoritbilder.

Ljuva Höst!

Plaza Interiör Hede Fashion Outlet

24 September 2016

HEDE FASHION OUTLET LOUNGE

Loungen är nu öppen. 

Vi har öppet 12.00 - 16.00 idag lördag samt imorgon söndag. 

I Loungen kan du ta en paus från shoppingen och avnjuta en kopp kaffe och en bit choklad. Testa dina golfkunskaper samt pyssla i vår barnhörna. Du finner oss mellan Food Court och Saint Tropez.

 

24 September 2016

Event-Lördag

Heminredningsdagarna fortsätter här på Hede Fashion Outlet.

Ytterligare 20% på heminredning gäller t o m söndag. Klicka HÄR för att ta del av all information. 

Loungen (mellan Food Court & Saint Tropez) öppnar klockan 12.00 - 16.00 idag och imorgon söndag. Vi bjuder på en bit choklad, lite kaffe, har en pysselhörna för barn samt har två tävlingar. Det kommer bli en fullspäckad shopping helg och vi hoppas på att få träffa många av er här på plats.

Heminredningsdagar Entré

23 September 2016

Heminredningsdagar startar nu!

Klockan är 10.00 och våra butiker öppnar. Vi hälsar alla kunder välkomna till våra Heminredningsdagar där 7 av våra butiker har Ytterligare 20% på all heminredning, för att se vilka som deltar och övriga kampanjer, klicka HÄR!

Hede Fashion Outlet Lounge har öppet lördag & söndag klockan 12.00 - 16.00

 

 

23 September 2016

LYS UPP I HÖSTMÖRKRET

Hos Orrefors/Kosta Boda hittar man en härlig mix av ljuslyktor så jag tänkte jag ska dela med mig av några av dessa idag då hösten känns väldigt påtaglig. Butiken öppnar klockan 10.00 och fram till stängning söndag deltar Orrefors/Kosta Boda i kampanjen: Ytterligare 20% på allt i butiken då vi har Heminredningsdagar - så dessa vackra ljuslyktor kommer man i helgen kunna få till extra bra pris.

(Kampanjen går ej att kombinera med andra erbjudanden och gäller ej Stelton och Konstglas)

 

20 September 2016

Än är inte grillkvällarna över

#alltförhösten finner man hos oss på Hede Fashion Outlet. Vid ett besök hos Home & Cook fann jag dessa härliga grillar som hjälper oss avnjuta sommarsmakerna trots att hösten börjat lägga sin hand över landet.

 

20 September 2016

Heminredningsdagar nu till helgen

Vi har fler härliga dagar kvar på denna vecka men personligen så längtar jag redan lite extra till helgen då vi har våra heminredningsdagar.

Fredag - söndag (23-25 september) har våra butiker med inredning Ytterligare 20% på all heminredning.

Butikerna som deltar i denna kampanj eller som har något minst lika bra är: 
GANT, Hemma, Home and Cook, Iittala Outlet, Interiörhuset, Le Creuset, Lexington & Orrefors/Kosta Boda.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Läs mer om eventet samt kampanjen HÄR!

Heminredningsdagar bild

19 September 2016

FLER PARKERINGSPLATSER

Idag togs det första spadtaget för att utöka våra parkeringsplatser på framsidan av vårt center. Detta är välbehövligt då trycket av besökare ständigt ökar. Vi har sett fram emot detta ett tag nu så att se avspärrningarna och människor som gräver och asfalterar känns toppen. När allt är klart har vi ca 40% fler parkeringsplatser mot vad vi idag har!

Viktigt under ombyggnationen att man kör extra försiktigt då det är personer som jobbar på platsen och att man har uppsikt efter eventuella avspärrningar. 

 

12 September 2016

Hösten på Hede Fashion Outlet

Hösten har rullat in över centret med vårt nya tema. Vädret är varmt/sommar vilket vi tackar för såhär i september. Vi hoppas ni alla är sugna på shopping inför hösten då vi har påfyllt med mängder av produkter i våra butiker - vi har helt enkelt Allt för Hösten. För att ta del av några av våra erbjudanden/kampanjer - klicka HÄR!

Allt för hösten på Hede Fashion Outlet

1 September 2016

fashion show på Hede Fashion Outlet

I helgen hade vi ett filmteam från Anchor Point Pictures på plats som filmade våra härliga modevisningar se resultatet HÄR!
 

29 August 2016

TACK

Modellerna som trotsade värmebölja under lördagen och skyfall under söndagen, stort tack till er alla!

Modeller Hede Fashion Outlet

28 August 2016

FASHION SHOW

Igår var första dagen för våra Modevisningar och vilket väder vi fick!

Hede Fashion Outlet Fashion Show

Idag kör vi igen!

Bilder från helgen kommer upp under nästa vecka. Idag fokuserar vi på att ta bilderna!

Loungen där man kan vinna goodiebags, dricka cider, njuta av en avkopplande stund och få sitt hår fixat är öppen mellan klockan 12.00 - 17.00

Modevisningar har vi klockan 13, 14, 15 och 16 o vår huvudentré.

Butikerna (där över 20st av dem har Ytterligare 20% på allt i butiken) har öppet 10.00 - 19.00

Hjärtligt välkomna på Hede Fashion Outlet Fashion Days. 

27 August 2016

GOODIEBAGS

400 goodiebags ska delas ut till våra kunder som gillar Instagram! 

400 goodiebag med mixade innehåll från bland annat: Lexington, Hugo Boss, Ted & Teresa, Helly Hansen, Peak Performance, Odd Molly, LYKO, Lindt Choklad,  Desigual, MCS and Friends och många fler, självklart har vi lagt något i alla påsar också.

Tagga #HFOfashiondays tillsammans med #hedefashionoutlet, visa upp din bild med tagg i vårt goodiebagtält och en påse är din (så långt lagret räcker och en påse per person)
(du kan också vinna presentkort på 500kr under nästa vecka - mer info på bilden nedan)

Välkomna till vår Lounge som öppnar 12.00 - 17.00 idag och imorgon söndag.

 

26 August 2016

NUDIE JEANS

Ny-öppning av Nudie Jeans nya, härliga butik ägde rum klockan 10.00 idag fredag och självklart var vi där och fotade. Deras nya butik finner man mellan Ted & Teresa och LEKIA.

 

26 August 2016

SNEAKY STEVE

Nu har dem äntligen öppnat - Välkomna Sneaky Steve till Hede Fashion Outlet!

 

26 August 2016

VI ÄR IGÅNG

Fashion Days på Hede Fashion Outlet är nu igång. 

Hjärtligt välkomna till "höstens" första event på vårt härliga center. Ytterligare 20% på allt i över 20 butiker!

Hede Fashion Outlet entre Fashion Days

24 August 2016

INFÖR MODEVISNING

Dagarna går i ett här på kontoret, det ska samlas in kläder, det ska provas, det ska matchas, det ska fotas - och jäklar va skoj det är! Vi lovade lite smygbilder inför uppladdningen av Hede Fashion Outlets Fashion Show på lördag och söndag så här kommer nu lite bilder.

 

24 August 2016

SNEAKY STEVE

På fredag den 26:e augusti välkomnar vi Sneaky Steve till centret, skor, skor och så galet snygga skor. Det ska bli riktigt kul att få visa upp denna butik för er. Dem öppnar klockan 10.00 på fredag - i lokalen bredvid Interiörhuset!

Sneaky Steve opening at Hede Fashion Outlet

22 August 2016

FASHION DAYS INOM RÄCKHÅLL

På fredag drar vi igång vårt event - Fashion Days här på Hede Fashion Outlet och som vi längtar. Just nu håller vi på att spika det sista inför lördagen och söndagens modevisningar för att ge er den bästa showen möjligt. Under veckan kommer vi låta er hänga med lite bakom kuliserna och uppeppningen inför helgen här på bloggen och på vårt instagramkonto. Mycket nöje!

Hede Fashion Outlet Fashion Days

10 August 2016

NYTT PRESENTKORT

Idag lanserar vi vårt nya presenkort här på Hede Fashion Outlet. Presentkortet finns tillgängligt redan nu hos Informationscenter och HÄR hittar du lite extra information som kan vara bra att ha koll på.

Det är alltid kul med nytt! 

9 August 2016

VILL DU BLI MODELL FÖR EN HELG?

Vi söker nu modeller som vill gå på vår Catwalk den 27-28 augusti iförd våra heta varumärkens kläder. Ta chansen och ansök redan idag via länken HÄR!

Vi letar efter både tjejer och killar inför detta event så känner du någon som skulle passa? Skicka vidare informationen.

Med spänning ser vi fram mot just din ansökan!

Hede Fashion Outlet Fashion Show picture

8 August 2016

NY LOOK PÅ ENTRÉN

Idag är vädret perfekt för den som är shoppingsugen men eftersom solen alltid lockar bjuder vi på en bild från i juli när sol och blå himmel var ett faktum.

Hede Fashion Outlet Kungsbacka

 

5 August 2016

DAGS ATT DRA IVÄG?

Nu i sommartider känns det extra roligt att ta en spontan weekend till landet eller att hälsa på släkten. På Orrefors Kosta Boda hittade jag den här resväskan, av märket Jamida, som passar perfekt för kort- och långresor. Finns i flera storlekar och prisklasser. Just denna är i storlek mellan för outletpris 1799 kr | ordinariepris 2299 kr. Så snygg och väldigt praktisk. 

4 August 2016

ALLTID REDO FÖR REGN

Vädret kanske inte är det bästa men dåligt väder betyder bra shopping, eller? Vi hade en fotografering för ett tag sedan och gick då runt och letade snygga plagg runt center och jag fastnade för denna regnjacka hos Five Seasons, den fotades inte då men jag tycker dagens väder passar perfekt för att visa upp den här på bloggen outletpris 500 kr | Ordinarie pris 999 kr.

1 August 2016

SNYGGAST I ÅR?

Det finns otroligt mycket snyggt i badkläderssvängen i år men jag tror jag har hittat mina badshortsfavoriter. Hos Accessoarkompaniet hittade jag dessa från märket Panos Emporio och fastnade direkt outletpris 419 kr | ordinarie pris 599 kr.

 

29 July 2016

REDO FÖR STRANDEN!

När nyheterna lockar med fint väder så är det lätt att drömma sig bort till stranden. För det optimala strandhänget så kan jag rekommendera en bra väska. Gärna en ganska rejäl så man kan få med sig allt i ett. Denna hittade jag (blev rekommenderad) hos Kaffe Cream för outletpris 419 kr | ordinarie pris 699 kr. Hur bra som helst, bra storlek och riktigt snygg. Kanske är dags att slå till?

 

28 July 2016

SKYDDA HUVUDET

När solen ligger på är det gött att ha något som täcker huvudet lite. Fick upp tankarna på keps idag och såg denna gröna hos Norrøna precis innanför dörren. Känns helt rätt såhär på sommaren och ett fint pris också endast 299 kr | ordinarie pris 499 kr.

27 July 2016

TIPS FRÅN OUTLETEN

Behövde ett bra schampo att ta med utomland och gick därför till LYKO och hittade ett märke jag använt tidigare och vart väldigt nöjd med. Tjejerna i butiken visade upp flera olika alternativ men jag valde den med lite mer återfuktande egenskaper (mitt hår blir lätt rufsigt när man badat och solat mycket) Det bästa av allt, självklart fanns denna i ett smidigt resekitt med schampo, spraybalsam och inpackning för 99 kr | ordinarie pris 129 kr.

 

27 July 2016

TACK FÖR VECKAN!

Tack till Gothia Cup, till alla Gothia Cup deltagare, alla ni som besökt oss på Heden samt Inlag och ett extra stort tack till alla kunder som åkt i vår Gratis shoppingbuss under förra veckan. Det var så kul att ha er alla ombord och att få se er här nere på Hede Fashion Outlet. Vi hoppas att vi kan göra det igen!

Tack Gothia Cup Hede Fashion Outlet

19 July 2016

HÄRLIGA CENTER

Entré

19 July 2016

BUSSEN

Idag kör våra härliga gratisbussar för sista gången detta år. Välkomna ombord och tack för denna vecka!

Bussen Hede Fashion Outlet

19 July 2016

VÅR TID NÄRMAS SIG SLUT

Vi är nu inne på vår nästsista dag på Heden och vår Gratis-buss vecka. Passa på att ta del av våra erbjudanden ombord på bussen och alla roliga aktiviteter på plats på Heden.

 

19 July 2016

HÄLSA PÅ!

Vi står direkt vid ingången till Spelarcenter på Heden - kom förbi och säg hej!

 

19 July 2016

TÄVLINGAR HEDEN

På både Inlag och Heden har vi hela veckan olika tävlingar med fina priser. Det handlar om att pricka basketkorgen, sikta bra med golfklubban och trixa med fotbollen.

Välkommen till oss och testa dina kunskaper.

 

19 July 2016

BUSSEN

Den avgår var 45:e minut med start 9.30 - alla dagar fram till och med lördag. Resan är helt gratis och alla är välkomna ombord (i mån av plats). På bussen finns kul för de små och erbjudanden för de stora. Välkomna ombord!

För hela tidtabellen - klicka HÄR!

 

19 July 2016

INLAG

På Inlag har vi två härliga tjejer på plats som håller i pingis och trixtävlingar bland annat. Besök oss i vårt tält som ligger på invägen till alla fotbollsplaner.

 

19 July 2016

HEDEN

Gothia Cup är i fullgång och på Heden har vi tävlingar och bjuder på godis och självklart information om vår snygga shoppingbuss.

 

18 July 2016

NY ENTRÉSKYLT OCH EN SNYGG BUSS

Nu är inte vädret i bakgrunden det bästa men spana in vår nya entréskylt tillsammans med en av våra gratis bussar som rullar hela veckan fram till lördag.

Hede Fashion Outlet entré

Jag kan lova att det kommer fler bilder i denna anda, men först - blå himmel!  

18 July 2016

GOTHIA CUP ÄR IGÅNG

Äntligen är vi inne på vecka 29 och kan njuta av Gothia Cup veckan som vi har framför oss. Vi har fram till och med lördag två stycken gratis bussar som går mellan Heden i Göteborg och Hede Fashion Outlet. Resan är helt gratis! Bussarna går var 45:e minut med första avgång 9.30 mer info och hela tidtabellen hittar du HÄR!

Gothia Cup Hede Fashion Outlet Free Shuttle

15 July 2016

VÄLKOMNA GUESS

Idag öppnar Guess upp sin butik för första hela dagen. Redan igår var vi där och fotade och butiken är helt fantastisk. Butiken har kläder för honom och henne, skor, accessoarer och massor av riktigt snygga saker.

Välkomna säger vi till Guess och välkomna till alla kunder!

 

13 July 2016

VÄLKOMNA GUESS - 15 JULI

Nu på fredag är det dags att välkomna ett nytt varumärke till centret - Guess, vilket vi är så spända inför. Självklart kommer bilder under fredagen!

Guess till Hede Fashion Outlet

5 July 2016

MIDSOMMARDAGEN 2016

Vi har helt missat att visa bilder från vår härliga Midsommardagen vi hade på centret den 25 juni i år. Vilken tabbe! Men här kommer lite bilder i alla fall. Stort tack till alla kunder som kom och shoppade hos oss den dagen, det blev vår bästa Midsommardagen hittills!

 

23 June 2016

GLAD MIDSOMMAR

GLAD MIDSOMMAR önskar vi alla våra härliga kunder denna fredag (idag är centret stängt så vi alla får fira denna goa högtid)

Midsommarafton 2016

22 June 2016

2015 ÅRS MIDSOMMARDAG

När vi nu närmar oss Midsommardagen 2016 är det lite kul att se tillbaka till hur det såg ut samma eventdag för ett år sedan. Alltså Midsommardagen 2015! Så vi letade upp lite bilder från förra året som vi såklart ska dela med er.

Vädret var nog bättre än vad vi minns, eller så valde vi helt enkelt rätt tillfälle att fota på.

Midsommardagen 2015

Midsommardagen 2015

 

Midsommardagen 2015 Hede Fashion Outlet

Midsommardagen 2015 Hede Fashion Outlet

 

Midsommardagen 2015 Hede Fashion Outlet

21 June 2016

SÅ NÄRA

Sommarens absolut största shoppingdag närmar sig med stora kliv. Midsommardagen på Hede Fashion Outlet klockan 10.00 - 19.00.

Nu på lördags med erbjudanden/kampanjer i alla våra butiker. Vill du se alla erbjudanden så kan du klicka HÄR!

Midsommardagen 2016

10 June 2016

VI VÄLKOMNAR MCS AND FRIENDS

Idag den 10:e juni välkomnar vi MCS and Friends till Hede Fashion Outlet. Butiken kommer finnas här fram till januari och ni finner den direkt till höger vid huvudentrén (mitt emot Lindt choklad) 

MCS and Friends

MCS and Friends

 

MCS and Friends

MCS and Friends

MCS and Friends

 

MCS and Friends

26 May 2016

KUL FÖR KIDS

Idag startar vårt event: Barn & Familjehelgen med fina erbjudanden fram till och med söndag. Eftersom eventet heter som det gör så vill vi såklart göra något extra för de minsta shopparna. Lördag & Söndag klockan 12.00 - 16.00 ställer vi därför fram vår hoppborg, bjuder på glass, tar fram våra sportartiklar samt öppnar upp för ansiktsmålning. Allt för att förgylla shoppingturen för stora och små.

Våra aktiviteter kommer finnas under Nike pyramiden samt i lokalen bredvid Helly Hansen.

25 May 2016

BARN & FAMILJEHELG

Vi närmar oss helg och slutet av månaden och bjuder in till event. Fredag till söndag (27 - 29 maj) har många av våra butiker speciella erbjudanden under kategorier: Barn & Familj. Så passa på att fynda till riktigt bra priser hos bland andra: Clarks, Desigual, Five Seasons, Golf Outlets, Iittala outlet, Lekia, Norrøna, Tenson och många fler. För att se alla erbjudanden och kampanjer kan du klicka HÄR!

Barn & Familjehelg

 

24 May 2016

MORS DAG

I helgen har vi ett event där vi lägger mycket fokus på att ge våra minsta shoppare en härlig upplevelse så vi bjuder på glass, ställer fram vår hoppborg med mera. Men i denna rush av roligheter får man inte glömma bort sin kära Mor. På söndag den 29 maj är det alla mammors dag så ta med er detta under veckan och helgen och se till att fira henne stort!

Självklart finns Hede Fashion Outlets alla butiker för den som vill köpa något fint.

16 May 2016

LEDIGA JOBB

Sommaren närmar sig med stora kliv och flera av våra butiker söker personal. Spana in vår Lediga Jobb sida för din chans att bli en del av Hede Fashion Outlet familjen. Klicka HÄR för att komma direkt till sidan. 
Några av oss som söker personal är: Huvudkontoret, Desigual, Tommy Hilfiger, Lekia och Accessoarkompaniet... Missa inte heller din chans att vara med när vår nya butik GUESS öppnar!

Lediga Jobba Hede Fashion Outlet

11 May 2016

HEDE FASHION OUTLET

Hede Fashion Outlet Entré

4 May 2016

SAMPLE SALE DAYS

Idag startade vi igång vårens provkollektionsutförsäljning. I 20 av våra butiker kan man fram till söndag passa på och fynda bland unika, exklusiva och sällsynta prover hos Accessoarkompaniet, Adidas, Filippa K, Five Seasons, Gant, Golf Outlets, Helly Hansen, Kaffe Cream, Lexington, MQ Outlet, Norrøna, Nudie Jeans, Odd Molly, Oscar Jacobson, Outlet Store, Salomon, Saint Tropez, Scorett, Svea & Tenson. 

Varmt välkomna

Sample Sale Days Hede Fashion Outlet

Provkollektion: Plagg som tagits fram inför större produktioner eller plagg som ingått i designförslag men som inte gått i produktion. Ofta är det enbart en storlek som gäller. Storlekar variera mellan butikerna.

30 April 2016

BILDER FRÅN VÅR SKOHELG

När vi har ett event så brukar vi alltid under lördagen och söndagen bjuda våra kunder på lite mervärden. Detta gör vi i form av... Gratis popcorn, plättar, tävlingar, ansiktsmålning etc. Vårt första event under det nya namnet levererar följande i vår Lounge mitt emot Lindt:
Tävling där man tävlar om 1 av 50 värdebevis i "Kast med liten sko" dessutom bjuder vi på smarriga plättar!

Skohelg på Hede Fashion Outlet Event

Skohelg på Hede Fashion Outlet Event

 

Skohelg på Hede Fashion Outlet Event

Bilder från vårt center som trots halvtråkigt väder ibland kan se riktigt trevligt ut.

Skohelg på Hede Fashion Outlet Event

 

Skohelg på Hede Fashion Outlet Event

Skohelg på Hede Fashion Outlet Event

29 April 2016

ERBJUDANDEN

Under vårt skoevent lägger vi såklart fokus på allt som har med skor att göra. I vår Lounge (mitt emot Lindt) kommer vi under helgen ha en "kast med liten sko" tävling tex där man kan vinna presentkort i några utvalda butiker.

Våra erbjudanden under helgen finner ni här:
 

Erbjudanden Skohelg

29 April 2016

VÅRT FÖRSTA EVENT

Nu när vi bytt namn känns allting nytt. Vi har idag till på söndag därför vårt första event - Skohelg. Vi har erbjudanden i flera av våra butiker och vår lounge är öppen klockan 12-16 både lördag och söndag.

Mer info under dagen!

Skohelg på Hede Fashion Outlet entre

28 April 2016

Ny butik: SAINT TROPEZ

Det andra härliga varumärket som vi välkomnade idag, den 28:e april, var Saint Tropez. Öppningserbjudande i butiken den 28 april till den 1 maj är:

Ytterligare 25% på allt i butiken. Välkomna och shoppa. Ni finner butiken bredvid Lindt.

Saint Tropez opening at Hede Fashion Outlet

Saint Tropez opening at Hede Fashion Outlet

Saint Tropez opening at Hede Fashion Outlet

Saint Tropez opening at Hede Fashion Outlet

Saint Tropez opening at Hede Fashion Outlet

 

28 April 2016

TOMMY HILFIGER

Idag har vi den stora glädjen att visa upp två nya varumärken på Hede Fashion Outlet. Det första märket är för honom, henne och för de små... Vi välkomnar Tommy Hilfiger!

Tommy Hilfiger finner man mitt emot Iittala och under öppningshelgen den 28 april - 1 maj kan man fynda till lite extra bra priser: Ytterligare 20% på ett stort urval av butiken.  

Nedan följer lite bilder från öppningsdagen:

Tommy Hilfiger opening at Hede Fashion Outlet

Tommy Hilfiger opening at Hede Fashion Outlet

 

Tommy Hilfiger opening at Hede Fashion Outlet

Tommy Hilfiger opening at Hede Fashion Outlet

 

Tommy Hilfiger opening at Hede Fashion Outlet

Tommy Hilfiger opening at Hede Fashion Outlet

 

Tommy Hilfiger opening at Hede Fashion Outlet

26 April 2016

TVÅ DAGAR KVAR

Tiden går i ett rasande tempo och som om det inte vore nog med att vi bytt namn så öppnar vi dessutom två butiker denna vecka.

Den 28 april är det dags för oss att välkomna:

Saint Tropez opening at Hede Fashion Outlet

 

Tommy Hilfiger opening at Hede Fashion Outlet

22 April 2016

BYE BYE FREEPORT-LOGO

Under fredagen den 22 april påbörjades jobbet att tacka den 15 års gamla huvudentré-skylten för lång och trogen tjänst. 

Freeport entreance

Freeport entreance

Freeport entreance

Freeport entreance

Freeport entreance

Freeport entreance

Freeport entreance

Freeport entreance

 

19 April 2016

NYA NAMNET

Det är mycket som ska ändras och förnyas när man byter namn. Tornen vid vår parkering är en sådan del. Vi börjar med att strippa ned dem och ta bort det gamla namnet. För nu är vi snart Hede Fashion Outlet.

(Vi ber er ha tålamod med bytet, för "konstigt nog" kan inte allt ske på en dag)

Torn

Torn

Nya torn på Hede Fashion Outlet

Små torn

 

12 April 2016

FREEPORT BLIR HEDE FASHION OUTLET

NEW BRANDS. NEW STYLES. NEW NAME.

Hede logo, new name

På Freeport händer det saker, skyltar tas ner, torn strippas och entrén förlorar sitt namn. Vad händer?

Jo vi går in i ett nytt skede och byter namn till Hede Fashion Outlet.

Freeport entreance