Norrøna

Norrøna grundades år 1929 av den unge friluftsentusiasten, Jørgen Jørgensen. Han insåg att norrmän har en konstant längtan av att vara utomhus och att de förtjänar den bästa möjliga utrustningen. Han utvecklade produkter utan kompromisser. Det gör vi fortfarande. Vår målsättning är att tillverka de bästa produkterna för utomhusbruk. Produkter som är utvecklade med den högsta kvalitén, med den bästa funktionaliteten samt den bästa designen. På ett hållbart sätt. 
Vårt sortiment består av kläder, ryggsäckar och tillbehör för utomhusaktiviteter under alla årstider; skidåkning och snowboard, bergsklättring, mountainbike, vandring, jakt och livsstil.
I våra Norrøna Outlets hittar du utgångna produkter och provkollektioner med samma kvalité, funktionalitet och design – Till ett reducerat pris på mellan 30-70%. 
Välkommen till Norrøna Outlet Store Hede Fashion Outlet.
WEB: http://www.norrona.com/en-GB/

2dagarsklippet hos Norrøna

Tamok warm/wool Zip Hood Herr & Dam

 

Huvtröja med dragkedja, ett mellanlager i teknisk ullblandning i dammodell med ett distinkt, nedtonat uttryck. Ull- och polyesterblandningen ger dig en jacka med de bästa egenskaperna från två världar när det gäller värmereglering, luktminskning, snabbtorkande funktion och slitstyrka.

 

NU 799 kr
Ord. outlet pris 1 499 kr
Ord. Pris 2 249 kr

 

Gäller så långt lagret räcker
Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter

Contact

Butikschef: Annika Moedahl

Telefon +46 (0) 721 55 57 93

E-post: hede@norrona.no