Norrøna

Norrøna grundades år 1929 av den unge friluftsentusiasten, Jørgen Jørgensen. Han insåg att norrmän har en konstant längtan av att vara utomhus och att de förtjänar den bästa möjliga utrustningen. Han utvecklade produkter utan kompromisser. Det gör vi fortfarande. Vår målsättning är att tillverka de bästa produkterna för utomhusbruk. Produkter som är utvecklade med den högsta kvalitén, med den bästa funktionaliteten samt den bästa designen. På ett hållbart sätt. 
Vårt sortiment består av kläder, ryggsäckar och tillbehör för utomhusaktiviteter under alla årstider; skidåkning och snowboard, bergsklättring, mountainbike, vandring, jakt och livsstil.
I våra Norrøna Outlets hittar du utgångna produkter och provkollektioner med samma kvalité, funktionalitet och design – Till ett reducerat pris på mellan 30-70%. 
Välkommen till Norrøna Outlet Store Hede Fashion Outlet.
WEB: http://www.norrona.com/en-GB/

2dagarsklippet hos Norrøna

/29 dri2 Coat
NU pris 1999 kr

 

Ordinarie outletpris 2799 kr
Ordinarie pris 3999 kr

 

Snygg och elegant jacka / rock som är det perfekta väderskyddet höst, vinter och vår. Det bomullsliknande dri ™ 2-materialet är mjukt, vattentätt och hållbart. Det inre materialet är mjukt och ger en del isolering. Andra funktioner inkluderar invändiga manschetter, fickor för att värma dina händer, bröstfickor, innerficka och väderbeständig huva.

 

Priset gäller endast den 20–21 september 2017 och så långt lagret räcker. Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Contact

Butikschef: Annika Moedahl

Telefon +46 (0) 721 55 57 93

E-post: hede@norrona.no