Hotell i Kungsbacka & Göteborg

Spar Hotel Majorna & Gårda

Billiga hotell med hög standard i centrala Göteborg, Majorna och Gårda. Ett prisvärt och bekvämt boende, med närhet till det mesta. Vi ger dig mer hotell för dina pengar.

Mer information: Spar Hotel Majorna och Gårda

Gottskär Hotell

Gottskär Hotell är en familjeägd destination med en stor mängd av olika faciliteter. Konferenser, Bröllop/ firanden , kick-offer, badtunna med relaxrum, biljardbord, upplevelser, åk med RIB-båt till Nidingen, aktiviteter och minigolf.

 

Mer information: Gottskär Hotell

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post är ett designhotell i centrala Göteborg. Precis bredvid Göteborgs Centralstations är det perfekt för din weekendresa. Njut av prisbelönta restauranger, populära barer, SPA och vår takpool.

Mer information: Clarion Hotel Post

Säröhus

Nära till både Kungsbacka och Göteborg finner du detta unika hotell, precis vid havet. Välkommen att njuta av vårt spa, utomhusgym och restaurang i en fantastiskt miljö.

Mer information: Säröhus

Tjolöholms Slott

Bo på Tjolöholms Slott

 

Bo i de charmiga stugorna nära skogen och se solnedgången över fjorden, eller boka den lyxiga grindstugan och upplev en lugn oas som erbjuder andrum från vardagen.


Mer information: Tjolöholm Castle  

Hotel Halland Kungsbacka

Välkommen till Best Western Hotell Hallnd i centrala Kungsbacka!

Vårt hotell ligger bara minuter från shopping, golf och den vackra västkustnaturen.

Tågstationen ligger tvärsöver hotellet och på bara tre minuter är du framme på Hede Fashion Outlet.

Mer information: Hotel Halland

Quality Hotel 11

Designhotell med perfekt läge, spännande historia och vackra omgivningar vid Göteborgs hamninlopp. Här kan du njuta av en fridfull vistelse med fantastisk utsikt över vattnet och staden.

 

Mer information: Quality Hotel 11

Hotel Riverton

Hotel Riverton ligger i det nya, spännande området Skeppsbron, precis intill vattnet med bra förbindelser till hela Göteborg. Upplev vår restaurang & skybar med en fantastisk utsikt över vattnet och sov ut ordentligt i bekväma sängar. På ett par minuter tar du dig enkelt med spårvagn till Göteborgs Centralstation.

 

Mer information: Hotel Riverton