Hotell i Kungsbacka & Göteborg

Hotell Halland Kungsbacka

Trestjärnigt familjeägt hotell mitt i hjärtat av Kungsbacka. Ett bra val för konferensgästen, affärsresenären, weekendgästen eller familjen! Närheten till shopping i världsklass men även salta bad gör vårt läge unikt.

Mer information: Hotell Halland

Tjolöholms Slott Kungsbacka

Bo på Tjolöholms gods, i den idylliska Allmogebyn med egen, barnvänlig trädgård eller i den exklusiva Grindstugan med utsikt över strandängarna. Ett kulturhistoriskt boende i slottsmiljö, nära hav, natur och aktiviteter.


Mer information: Tjolöhom Slott 

Säröhus

Precis vid havet ligger detta unika hotell med närhet till både Kungsbacka & Göteborg. Här finns faciliteter som SPA, utegym, restaurang och en fantastisk miljö. Välkomna!

 

Mer information: Säröhus

Clarion Hotel Post Göteborg

Designhotellet Clarion Hotel Post är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Hotellet ligger mitt i Göteborg och är perfekt för weekendresor. Njut av prisbelönta restauranger, populära barer, SPA och takpool. 

 

Mer information: Clarion Hotel Post

Hotell Bellora Göteborg

Lifestylehotellet mitt på Avenyn med passion för människor, mat, dryck och musik - livets glädjeämnen!

 

Mer information: Hotell Bellora

Gottskär Hotell

Gottskär Hotell är en familjeägd destination med många möjligheter. Konferenser, bröllop/ fester, kick-off, badtunna med relax. 
Biljardrum, upplevelser, utflykter med RIB till Nidingen, aktiviteter, minigolf.

 

Mer information: Gottskär Hotell

Spar Hotel Majorna & Gårda

Två hotell med hög standard i centrala Göteborg, Majorna och Gårda. Ett prisvärt och bekvämt boende, med närhet till det mesta. Vi ger dig mer hotell för dina pengar.

 

Mer information: Spar Hotel