Lediga jobb

Här hittar du platsannonser från butiker som söker personal. Välkommen med din ansökan!

 

Butikssäljare Eton
 

En heltidstjänst och en deltidstjänst

Din huvudsakliga uppgift som butikssäljare är att finnas till för kunden. Du har förmågan att lyssna in kundens behov, uppfylla kundens önskemål, tillhandahålla produktkunskap, inspirera och sälja. Det är viktigt att du har viljan och förmågan att ge Etons kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Att aktivt arbeta med sälj och service för att överträffa uppsatta försäljningsmål
 • Att medverka vid kundaktiviteter
 • Att du kontinuerligt håller dig uppdaterad om våra produkter och tjänster
 • Att du håller ordning i butik och lager samt följer uppsatta rutiner

Som person är du driven, engagerad och brinner för att alltid ge alla kunder en förstklassig service. Du har god erfarenhet av butiksbranschen och kan arbeta strukturerat även när tempot är högt.

Skicka ditt personliga brev samt CV till claudia.cuellar@etonshirts.com. Markera din ansökan med ”Butikssäljare heltid”

eller ”Butikssäljare deltid”. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.
 

Butikschef till Eton 

Eton erbjuder nu en utmanande och spännande position som butikschef till Hede Fashion Outlet.

Din huvudsakliga uppgift blir att ansvara för butikens verksamhet, resultat och kundservice samt att framgångsrikt utveckla och coacha ditt team i butiken. Vidare kommer du även att arbeta med att utveckla butiken genom olika butiksevents och kundaktiviteter.
 

Arbetsuppgifter

I rollen som butikschef ansvarar du för att säkerställa Etons butikskoncept genom att planera och organisera det dagliga arbetet i butiken. För att lyckas med det kommer du att arbeta med personalfrågor, strategier, koncept, KPI och den dagliga driften.

Vidare kommer du att

 • ha personalansvar för dina butiksmedarbetare
 • ansvara för all rekrytering till butiken
 • använda ditt ledarskap för att coacha, utbilda och utveckla din personal
 • säkerställa att målen för KPI, försäljning, resultat och kostnader uppnås.
 • ansvara för butikens lönsamhet

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som butikschef samt erfarenhet från detaljhandel. Du har haft ansvar för personal, budget och KPI. Vidare har du dokumenterad förståelse för ekonomi, drift och kundservice inom detaljhandel.  

Som person är du en flexibel och strukturerad problemlösare med starka ledaregenskaper. Du är självständig samtidigt som du är kommunikativ och drivande. Nyckelorden för att lyckas är - passionerad, entusiastisk, försäljningsorienterad, initiativtagande och coachande.
 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka ditt personliga brev samt CV till claudia.cuellar@etonshirts.com. Markera din ansökan med ”Butikschef Hede Outlet”. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Vi söker deltidsarbetare till Norrøna.

Norrøna tillverkar kläder och ryggsäckar för friluftsliv, vare sig du ska klättra i berg, åka skidor i djupsnö eller om du ska fjällvandra. Våra produkter ska vara ledande inom funktion, kvalité och design. Norrøna är ett företag i stark tillväxt och med internationella ambitioner. Vår vision är ”Välkommen till Naturen”.

Som ett led i Norrønas tillväxt- och distributionsstrategi blev Norrøna Retail AS etablerat 2009. Sällskapet utvecklar och driver Norrønas egna konceptbutiker i Norge och i utlandet. Sedan hösten 2009 har vi öppnat 14 butiker, varav 10 i Norge och 4 i Sverige. Duktiga medarbetare, bra kundservice, attraktiva butiker, god varutillgång och en solid driftsmodell är viktiga succéfaktorer.

Vi söker nu efter en duktig butiksmedarbetare med genuint intresse för sport och friluftsliv för deltidstjänst och semesterarbete.

Kvalifikationer:

- Min. 2 års relevant erfarenhet ifrån varuhandel/butik

- Gymnasiekompetens

- Goda engelska kunskaper

- Goda datakunskaper (MS Office och butiksdatasystem)

Personliga egenskaper:

- Genuint intresse för sport och friluftsliv är ett krav

- Kundorienterad

- Utåtriktad och strukturerad

- Entreprenörsanda

- Stor arbetslust

- Ansvarsfull

Arbetsuppgifter:

- Försäljning

- Varumottagning och merchandising

- Deltagande på aktiviteter/events i butik

- Stötta butikschef och bidra till en positiv arbetsmiljö

- Inspirera kunder och kollegor

- Tillvarata Norrønas och butikens profil

 

Vi kan erbjuda dig en unik möjlighet till att vara med att utveckla vår butik och bidra till att den når sina uppsatta mål. Du får jobba i en ung, ambitiös och informell miljö med ledande kvalitetsprodukter. Det är ett krav att du kan jobba på helger och i semesterperioder.

Arbetstiden är ca 5-15 timmar/vecka – fler tider tillkommer i perioder.

 

Ansökan och CV sänds till: manager.hede@norrona.no

För mer information om anställningen kan du kontakta:

Annika Moedahl (butikschef)

Telefon: 0704 17 60 17

 

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande.

 

WE ARE HIRING / LEVI'S

 

PASSIONATE ABOUT DENIM?

THIS STORE IS LOOKING FOR A TALANTED SALES STYLISTS

Vi söker en erfaren säljare där vi kan erbjuda en extraanställning i vår butik på Hede Fashion Outlet med start omgående som på sikt kan leda till mer.
Tjänsten varierar mellan 5-15 timmar i veckan men vi ser gärna att du är flexibel oxh kan jobba extra vid behov på vardagar och helger.

Du behöver ha fyllt 18år och en dokumenterad bakgrund inom butik och försäljning.

Sedan Levi Strauss år 1873 uppfann jeansen, har Levi's® jeans fångat människors fantasi och lojalitet i flera generationer. Levi’s® kollektion med jeans, kläder och accessoarer kan hittas i mer än 110 länder och ger möjlighet till människor i hela världen att uttrycka sin egen personliga jeansstil.

Levi’s® jeans är tillverkade med omsorg och expertis. Designade för att hålla länge skapade vi jeansen och vad det innebär att använda dem.

YOU WEAR JEANS. YOU LIVE IN LEVI'S®.

Vill du vara med och skapa en köpupplevelse utöver det vanliga? Brinner du för sälj och service?

Du har tidigare jobbat med service, gärna inom detaljhandeln. Att vara säljare hos oss innebär inte att man bara står i kassan utan kräver en förmåga att se till den affärsmässiga helheten. Genom din kunskap om produkter, material, mode mm är du en nyckelperson för varje besökare. Med personlig service och engagemang är du inte en säljare, utan deras personliga stylist. Som person är du flexibel, affärsmässig och handlingskraftig. Du är en lagspelare, engagerad och målmedveten i att nå vår vision om att skapa en köpupplevelse utöver det vanliga.

Som säljare är du oftast våra kunders första kontakt med företaget.
Du lotsar dem genom deras besök hos oss, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:
• arbeta med att butiken möter våra mål om service och kundbemötande 
• genomföra behovsanalys, rådgiva och inspirera våra besökare 
• hjälpa och stötta ditt team i det dagliga arbetet 
• bemöta besökare och skapa en kund.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta butikschef Natasha Rukavina på nrukavina@levi.com

 

 


 

Accessoarkompaniet söker Extrapersonal

Accessoarkompaniet är en multibrand butik med inriktning på accessoarer för henne och honom. Vi har funnits på Hede Fashion Outlet sedan 2012 och har sedan dess växt och blivit antagligen den största accessoarbutiken i Sverige.

Med starka märken som Eton, Björn Borg och Saddler i ryggen har vi hittat ett nytänkande koncept med en stor variation och en butik som passar alla. Butiken är ständigt i rörelse med nya produkter som alltid håller sig till det senaste modet och trenderna. 

Vi är i stort behov av någon som skulle kunna jobba som extrapersonal hos oss, detta kan även leda till en anställning. Vi söker dig som:

 • Är över 20 år och har intresse för både herr- och dammode 
 • Är social och brinner för service 
 • Är noggrann och ordningsam
 • Du har lätt att jobba i ett team och bidrar till en bra stämning
 • Är flexibel och kan för det mesta hoppa in
 • Kan jobba både öppning/stängning 

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Enligt handelsavtalet

Om detta låter som något för dig så kan du maila ditt CV till Info@accessoarkompaniet.se  eller så kommer du in och presenterar dig i butiken.  
 

 


 

SÄLJARE OUTLET BY MQ

Vi söker en säljare till vår butik Outlet By MQ
Gillar du mode och trender, är du nyfiken på människor och inspireras av att hjälpa kunder att hitta sin personliga stil? Då trivs du hos oss på MQ.

Som säljare på MQ arbetar du med service, försäljning och mode. Du arbetar mot uppsatta försäljningsmål och gör allt för att ge våra kunder den bästa servicen.
Vi söker dig som är resultatinriktad, driven och som älskar mötet med kunden. Du är en flexibel, lyhörd och engagerad säljare som brinner för service och försäljning. Att du är modeintresserad, tävlingsinriktad och alltid vill nå uppsatta försäljningsmål tar vi för givet. Du kan arbeta självständigt men trivs också att arbeta i team. Mode är din passion och som person är du engagerad och ansvarstagande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av säljaryrket sedan tidigare. 

Tjänsten är ett vikariat på 20 timmar/veckan fram till och med 2019. Tillträde kommer att ske i slutet av november.

Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan till aneta.szwedek@mq.se eller kom in till butiken och presentera dig så snart som möjligt.
Har du frågor avseende tjänsten kan även du höra av dig till butikschef Aneta Szwedek på telefonnummer 0300- 567920.

 

Välkommen med din ansökan!


 

NIKE SÖKER SALES ASSOCIATES

Location:  Kungsbacka Hede Fashion Outlet
Become a Part of the NIKE, Inc. Team

NIKE, Inc. does more than outfit the world’s best athletes. It is a place to explore potential, obliterate boundaries and push out the edges of what can be. The company looks for people who can grow, think, dream and create. Its culture thrives by embracing diversity and rewarding imagination. The brand seeks achievers, leaders and visionaries. At Nike, it’s about each person bringing skills and passion to a challenging and constantly evolving game.

Nike Retail employees inspire athletes of all abilities to tap into their potential. Step into a Nike Store, Nike Factory Store or visit nike.com, and the energy, enthusiasm and passion for sport are palpable. From Shanghai to San Francisco, each store offers a unique, inspirational community with a relentless focus on product innovation and customer service. A career in Nike Retail demands creativity and ambition – and offers the opportunity to define the new frontier of retail with the best athletes, teammates and retail partners in the industry.

As our Nike Store Athlete (Sales Associate) your mission will be to deliver a premium consumer experience by demonstrating the expertise to navigate through individual needs and providing a complete solution through Nike products and services to give consumers what they need to connect, train, and compete with the knowledge to achieve their goals.

Responsibilities:
•    Utilize customer service skills, basic sales techniques, and product knowledge to connect customers with the right product and drive sales
•    Build the bond between consumer and brand by providing superior service and adapting brand stories to the retail setting
•    Maintain knowledge of various store departments and be available to operate cash register for regular transactions, perform shipping and receiving duties, stock the floor, perform cleaning duties, and build visual displays when necessary
•    Serve as a product knowledge resource for consumers and entry level associates. Seek educational opportunities to develop advanced level or specialized knowledge about selling, Nike products and culture, sales and service techniques
•    Assist Leads, Senior Associates, and Managers in training entry level associates
•    Assist with loss prevention efforts by providing proactive customer service

We are hiring both full-timers and part-timers,  please clarify in your application which one you are interested in.

Send your application to Store manager Sandra.irvefjord@nike.com


 

2XU Sverige söker butikssäljare till ny Pop-up butik i Kungsbacka

Älskar du utmaningar och är idrott och hälsa en naturlig del av ditt liv? Som butiksanställd för 2XU driver du självständigt arbete med sälj och kundkontakt i en spännande bransch. 

2XU [Two Times You] grundades 2005 och har sitt säte i Melbourne, Australien med filosofin att skapa produkter som förbättrar prestationer. 2XU har snabbt etablerat sig som det mest tekniskt utvecklade sportvarumärket i världen och finns idag i över 70 länder. 

2XU utvecklar och säljer kompressionskläder, våtdräkter, triathlon-, löp- och cykelkläder med fokus på funktion och innovation. Plaggen är avsedda för alla grupper av människor före, under och efter träning. Plaggen används av världsmästare, idrottare och motionärer världen över. Utvecklat av idrottare för idrottare. 

2XU har de senaste åren blivit ett av Sveriges största och mest sålda varumärke inom kompression och träningskläder.

Nu söker vi deltidspersonal till vår nya pop-up butik på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. 

Arbetsuppgifter och ansvar:

• Daglig drift och försäljning av varumärkets produkter.

• Skapa goda säljresultat genom att vara en del av ett starkt team med vinnarkultur som alltid sätter kunden i fokus.

Vi söker dig som är:

• Sälj- och resultatinriktad.

• Gillar att vara aktiv, social och är utåtriktad.

• Självständing, ansvarsfull med ordning och struktur.

• Hög arbetskapacitet med positiv inställning till nya utmaningar.

• Talar flytande Svenska och har god språkkunskap i Engelska.

• Flexibel med möjlighet att arbeta både kvällar och helger.

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet från butik och försäljning

• Har ett stort intresse och god kunskap för sport.

• Har kassavana.

Tjänsten passar dig som vill arbeta med ett av dina stora intressen. För rätt person finns möjligheter till att vara med och bygga upp ett företag med stark tillväxt i en stimulerande bransch med bra framtidsmöjligheter. 

Som person är du ansvarstagande samt bra på att skapa goda relationer med både kunder, leverantörer och kollegor. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter i det mesta. Vidare är du trygg i dig själv och trivs i sociala sammanhang.

Placering och tillträde 

• Start: Omgående, enligt överenskommelse. 
• Omfattning: Extra vid behov, timanställning
• Placering: Kungsbacka, Hede Fashion Outlet
• Deadline ansökan: Intervjuer sker löpande
• Skicka din ansökan med CV och personligt brev till johannes@enjoysport.se 
• Märk din ansökan med ”2XU Ansökan”

 

Välkommen med din ansökan!


 

Hugo Boss söker Sales Associates

Location:  Kungsbacka Hede Fashion Outlet

HUGO BOSS is globally renowned as a successful fashion and lifestyle brand. On the one hand, we have our passion for extraordinary design and high expectations regarding fabrics, processing and fitting to thank. On the other hand, we like to encourage our team of almost 13,800 employees to think outside the box. After all, different perspectives enhance creativity and performance and result in products that are sold in 126 countries at over 7,600 sales points around the globe.

HUGO BOSS is always looking for new talents to join our team. In Sweden we have stores in Malmö, Väla, Järfälla (Barkaby Outlet), Kungsbacka (Outlet), Täby and Stockholm (NK, Åhlens, Mall of Scandinavia and Biblioteksgatan). We take great pride in our work and the talented people who work with us. Therefore, we are always looking for service minded, committed and ambitious full-time and part-time Sales Assistants. As Sales Assistant your primary task will be to give our customers the best advice and service and to ensure that the store is always presentable.

Please specify in your application what position you are applying for and in what store you would like to work.

Key responsibilities:

 • Sales of goods and providing service to customers
 • Visual Merchandising in accordance to guidelines
 • Daily maintenance of the store and stock room
 • Complete and participate in internal trainings

Required qualifications:

 • You are a skilled salesperson with experience from a similar position
 • You must be able to communicate in the Scandinavian languages and English
 • It is considered as a clear advantage, if you are familiar with KPI’s
 • Understand and represent the brand attributes
 • You are fashion-conscious and responsible
 • You are conscientious and loyal
 • Always presents a professional image

Please be aware that this job posting is ongoing, which means your application for this position is “unsolicited”. Therefore you can only expect a response from HUGO BOSS, if we have a position that matches your profile.

HUGO BOSS offers its employees exceptional working conditions in an international environment. If you are interested in the fashion sector and challenges inspire your ambition, we would like to get to know you.

We look forward to your online application at jobs.hugoboss.com


 

 

Vill du vara med och ta vår digitala marknadsföring till nästa nivå? Vi söker nu en   

Digital kommunikatör till Hede Fashion Outlet

Vi söker en digital kommunikatör som har fokus på lojalitet och koll på analys. Du skall genom smarta digitala kampanjer driva trafik till centret och attrahera fler gäster till Hede Fashion Outlet.  

 
I tjänsten ingår

 • Utveckla och styra digitala kampanjer 
 • Utveckla innehåll på webb
 • Ansvara för lojalitetsklubb, segmentering och digitala utskick
 • Öka närvaro/skapa innehåll i sociala medier SEO-optimering
 • Analysera vårt digitala arbete och hitta förbättringsområden

Du kommer rapportera till vår nya Marknadschef, Maria Anderson. 

Din profil

Vi vill att du

 • Har en gedigen erfarenhet av digitalt marknadsarbete
 • Har bra koll på Google analytics och SEO
 • Har erfarenhet av att utveckla innehåll och texter för hemsidor samt i sociala medier
 • Har erfarenhet av konsumentmarknadsföring
 • Är analytisk och strukturerad som person 
 • Är engagerad och gillar att arbeta såväl individuellt som i grupp 
 • Har mycket lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska 

Vi erbjuder

En mycket stimulerande tjänst där du kommer att få arbeta med ett engagerat och professionellt team och tillsammans med oss säkerställa att vår positiva utveckling fortsätter. 

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson tel. 031-704 51 71. 

Vi ser gärna att du kommer in med din ansökan till digital kommunikatör så snart som möjligt, då urval sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!  


 

J.Lindeberg ARE HIRING: STORE MANAGER HEDE FASHION OUTLET

J.LINDEBERG is looking for a passionate and sales driven Store Manager to our store in Hede fashion outlet.

Responsibilities:

 • Securing that the store generates sales and provides excellent customer service.
 • The stores P/L performance.
 • Recruiting suitable team-members.
 • Planning the daily work and operations in store as well as guiding employees to plan their daily work while you are not in the store.
 • Lead, train and managing the store employees.
 • Help and give support/service to our customers at all times/when needed.
 • Analyzing the sales figures and taking the required actions.
 • Administrative duties such as inventories and the stock value.

Profile:

 • Always maintaining the J. Lindeberg image, whilst promoting and selling the brand.
 • Knowledge and passion for J. Lindeberg products and brand.
 • Being a results-oriented person with a competitive instinct.
 • Having an outgoing personality and staying optimistic at all times.
 • Having a humble approach and being open to new things, receptive to constant development.
 • At least 1 year experience as a store manager and preferable in an outlet store.

Application:

Send your CV with a personal letter to jobs@jlindeberg.com
Please provide your application as soon as possible as we interview candidates continuously.

ABOUT J.LINDEBERG
The Scandinavian Fashion House J.Lindeberg was founded in Stockholm 1996 with the vision to build an international brand for modern and aware consumers. The  company bridges fashion and function, offering outstanding products for a modern active lifestyle.
The collections consist of menswear and womenswear offering fashion, tailoring, golf and skiwear. The fashion collections are presented at the international fashion weeks in e.g. New York, Beijing, London and Stockholm - the sportswear collections are worn by some of the world’s best athletes.Today distribution covers more than 35 countries, and there are close to 90 J.Lindeberg stores and 35 shop-in-shops in e.g. Stockholm, Copenhagen, Oslo, Munich, New York, Los Angeles, Miami, Tokyo, Hong Kong, Beijing, Shanghai and Seoul. J.Lindeberg is sold in over 900 stores, including the leading high-end department and specialty stores around the world. The company is headquartered in Stockholm, Sweden.

J.LINDEBERG AB STADSGÅRDHAMNEN 24, 116 45 STOCKHOLM SWEDEN
PHONE +46 8 506 850 00 FAX +46 8 506 850 99 INFO@JLINDEBERG.COM INSTAGRAM @JLINDEBERGJOURNAL
WWW.JLINDEBERG.COM


 

Oscar Jacobson söker deltidspersonal

Oscar Jacobson är ett av Sveriges största modeföretag. Företaget grundades 1903 i Borås. Idag produceras både en herrkollektion samt en komplett golfkollektion. Företaget finns representerat i större delen av Europa men vår huvudmarknad är Skandinavien.

Till vår outletbutik på Hede Fashion Outlet söker vi nu:
Deltidspersonal
Vi söker en person med stort engagemang och med ett brinnande intresse för service, mode och kläder. Du kommer i första hand att arbeta med försäljning och service till kunder men även uppackning, påfyllning och exponering av varor förekommer.

Vem är du?
Det är en förutsättning att du är engagerad och motiverad för att jobba i butik. Vi vill att du har ett utpräglat sinne för försäljning och service. Du ska tycka om att arbeta i team och ha lätt för att arbeta mot gemensamt uppsatta mål. Du ska vara flexibel och självgående.

Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstid: 80%
Låter detta som en spännande utmaning? Vill du arbeta i ett företag med siktet i framtiden och i detaljhandeln?

Sänd din ansökan till:
nathalie.forsberg@oscarjacobson.com
Sista ansökningsdag: 15 oktober


 

Lee Outlet söker personal

Vi söker nu extrapersonal till vår Lee butik på Hede Fashion Outlet.

Om Lee

Med mer än 125 års erfarenhet och kunskap så vet Lee vad som krävs för att tillverka de perfekta paren jeans. Lee’s träffsäkra design och deras smickrande passformer har gett dem en förtjänt plats i modevärlden. Lee skapar kläder som lyfter bärarens personliga stil.

VI SÖKER DIG SOM

 • Är 22-27 år och kan identifiera dig med Lee som varumärke och har ett stort intresse för mode och jeans.
 • Har kassavana och tidigare erfarenhet inom butik med personlig service.
 • Är en social och utåtriktad person med mycket energi.
 • Är drivande, engagerad och noggrann i sitt arbete.

Att vara säljare hos oss innebär att på ett engagerat sätt alltid ta kontakt med våra besökare. Vägleda och inspirera och på så sätt skapa en kund. Ett roligt, socialt och utvecklande arbete i en ny fräsch arbetsmiljö där jeans och personlig service står i högsta fokus. 

Om du är intresserad vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande. 
Maila din ansökan till:  leebutiken@gmail.com


 

Velour by Nostalgi is looking for a new part time retail salesperson

We're looking for a new retail salesperson to our new store at Hede Fashion outlet.
 
Selection of duties and qualifications
 

 • Build long-term customer relationships by building trust in the customer and giving each visitor an exceptional customer experience
 • Provide excellent Customer Service at all times in line with Velours standards
 • Contribute to great Visual Merchandising presentation on shop floor and in windows according to Velour overall guidelines and image 
 • Actively participate and engage in reaching the store's established goals through effective daily routines and priorities both on shop floor 
 • Helps create a good atmosphere in the store

 
Are you the one we're looking for? Don't hesitate send us your CV and personal letter to joakim@velour.se 

 

 •  

   
 


 

RETAIL SALES ASSOCIATE at J.Lindeberg

J.LINDEBERG is looking for passionate and sales driven Part time Sales Associates to our store in Kungsbacka, Hede Fashion Outlet. 

Responsibilities: 

 • Overall responsibility for increasing instore J.Lindeberg Sales 
 • Increase sell through on J.Lindeberg products by increasing the consumers knowledge of the brand and styles 
 • Report weekly sales and key bestselling items 
 • Implementing the J.Lindeberg impression in store 

Profile: 

 • Improve and reinforce the J.Lindeberg brand image. 
 • Increase sales of J.Lindeberg product in store
 • Raise the overall knowledge of the brand to consumers 

Essential Characteristics 

 • Passion for fashion and trends
 • Team player 
 • Communicative and constructive
 • Ability to work in a fast-paced environment
 • Passion and understanding of J.Lindeberg 

We offer 

 • The possibility to work with a global lifestyle brand
 • A learning environment where you will get room to grow
 • Being part of an exciting and fast changing environment 

Application: 
Send your CV with a personal letter to; Daniel.hoyna@jlindeberg.com 
Please provide your application as soon as possible as we interview candidates continuously.

 

 •