Lediga jobb

Här hittar du platsannonser från butiker som söker personal. Välkommen med din ansökan!

SOMMARPERSONAL SÖKES TILL OUTLET OF BRANDS

Vi söker en till två duktiga säljare som kan jobba hos oss från och med vecka 27 till och med vecka 32. Det finns även chans till förlängning då vi alltid är i behov av personal som kan jobba extra på både vardagar, helger och vid inventering.

Sommarvikariatet ligger på ca 10-25 timmar i veckan.

Önskad profil
- Vi söker dig som gärna har erfarenhet från ett liknande jobb.
- Är flexibel, serviceorienterad och stresstålig.
- Är social, positiv och har glimten i ögat.

Krav
- 18 år
- Kunna jobba hela perioden

Ditt personliga brev och CV skickas till outlet@selectedbrands.com eller lämnas i butiken.
Intervjuer och tillsättning kommer ske löpande, så ansök därför omgående.

Vi ser fram emot att välkomna er till vårt team,
Alexandra Vragovska – Butikschef på Outlet of Brands

 


Nya kollegor till vår Samsonite Store

Samsonite är världens största leverantör av resväskor. Verksamheten är en del av en multinationell koncern som har ca: 1.400 medarbetare i Europa. Det europeiska huvudkontoret ligger i Belgien, och det skandinaviska i Göteborg. Produkterna är karaktäriserade av hög kvalitet, stark image och modern design. Samsonite har återförsäljare och egna butiker runt om i världen.

Vi söker nu kollegor till vår nya butik i Hede Fashion Outlet.
Vi ser din sociala styrka i att guida våra kunder genom bagagevärlden som en naturlig egenskap samt din förmåga att i varje samtal bemöta kundens behov!

Arbetsbeskrivning:
Som säljare i vårt team ansvarar du för att skapa en kundupplevelse som återspeglar vårt varumärkes livssyn samtidigt som hen bygger och upprätthåller starka kundrelationer och skapar försäljning genom att ge enastående service.
-Att uppnå månatliga försäljningsmål och generera ökning i för butiken satta nyckeltal.
-Säkerställa att varje kund får en enastående kundservice och därmed bygga kundens varumärkesloajalitet och att ge en fortsatt överlägsen service efter köptillfället.

Profil:
För att passa bra in i vårt Samsonite team, har du följande egenskaper;

-förståelse för varumärket en äkta passion för livsstil, kunder och produktsortiment.
-vara en lagspelare som värderar en samarbetsmiljö.
-erfarenhet från motsvarande arbetsposition.
-lösningsorientad samt målinriktad.
-flytande språkkunskaper i Engelska, i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en anställning i vårt Göteborgsteam som i vardagen får utrymme att arbeta självständigt och kreativt inom ramarna givna från nordiska och europeiska kollegor!

Rekrytering görs löpande, så vänligen gör din personliga ansökan samt CV klar och sänd snarast till;
Ulrica.tholander@samsonite.com


Vi söker vikarierande Butikschef till Morris Store – Hede Fashion Outlet

Morris har på 11 år blivit ett etablerat varumärke för killar och tjejer som gillar klassiska kläder med ett modernt formspråk. Vi driver sedan lite mer än ett år tillbaka en outletbutik på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Nu söker vi en vikarierande butikschef till vårt härliga team.

OM TJÄNSTEN
Som butikschef är du en del av säljteamet i Morris butik, ett av våra ansikten utåt och därmed en viktig pusselbit i det intryck kunden får av Morris. Som butikschef har du det övergripande ansvaret över drift av butiken samt personalansvar. Du har ansvar för löpande rapportering till centrumledning samt Morris huvudkontor, ansvar för att på ett proaktivt sätt driva och följa upp försäljning mot budget. Du ansvarar för utbildning, schemaläggning och uppföljning med personal. Du ska även arbeta aktivt med att öka servicegraden mot kunder genom att motivera ditt team. I rollen behöver du vara flexibel, då butiken drivs av ett litet team där alla bidrar.
Vikariatet är på cirka 1 år med start sommaren 2018.

ÖNSKAD PROFIL
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och flera års tidigare erfarenhet av personlig försäljning och gärna tidigare erfarenhet av personalansvar.
Som person ska du vara öppen och ha lätt att skapa relationer och förtroende hos andra människor. Att den personliga servicen till kunden alltid kommer i första hand, ser du som en självklarhet och du har som ditt personliga mål att varje kund skall lämna butiken med ett leende.

ANSÖKAN
Ansökan skickas per mail till Liza Nerman; liza.nerman@morris.se senast 25 juni 2018.


Sommarpersonal sökes hos Saint Tropez

 

Vi söker efter en pigg och glad tjej/kvinna som vill jobba hos oss på Saint Tropez under sommarperioden då vi har vår högsäsong. Finns även chans till förlängning.

Vi ser gärna att du som söker har ett brinnande intresse för kundservice, mode och som också är redo att ge det lilla extra till våra kunder.

Krav:
•Kunna jobba varierande tider
•Minst 18 år
•Flexibel

Kika gärna in i butiken med CV. Vi tar även emot ansökningar via mail: shop.fre@sainttropez.com

Intervjuer sker löpande, tillträde snarast.

 

Kontakt:

Therese Johansson Butikschef

Erika Ohlsson


 

Clarks söker Extrapersonal

Om Clarks
Clarks är ett brittiskt skovarumärke som har tillverkat skor sedan 1825.
Idag är Clarks ett världsledande varumärke inom “vardagsskor” och säljer fler än 50 miljoner par skor varje år.  Varje par skor som Clarks tillverkar kombinerar det välkända arvet, stilen, komforten och innovationen hos Clarks.

Som säljare hos oss är det otroligt viktigt att du är en entusiastisk, glad och serviceinriktad person. Du ska med ditt engagemang och servicefokus ge våra kunder en härlig shoppingatmosfär.

Vi söker dig som kan arbeta någon/några vardagar i veckan och även helger.
Vill ta ansvar och brinner för service och försäljning.
Är flexibel, stresstålig och en problemlösare.
Ansvarstagande, lojal och gilla att arbeta i grupp.

Tillträde i sommar men kommer att behövas även efter sommaren på helger.
Urval kommer att ske löpande så skynda dig att sök till oss.
Kom gärna in och presentera dig i butiken med ditt CV och personliga brev
Har ni några frågor eller vill maila in CV och personliga brev så gör ni det till Kungsbacka07763@clarks.com

 


 

Hede Fashion Outlet söker bolagsjurist/paralegal

27-04-2018

Om verksamheten
Hede Fashion Outlet är en renodlad outlet med skandinaviska och internationella modevarumärken inom alla kategorier. En unik shoppingupplevelse med över 55 butiker, caféer och restauranter. Centret är beläget utanför Göteborg (Kungsbacka) där man med lätthet kan ta sig med både bil och allmänna transportmedel. I slutet av 2014 förvärvades Hede Fashion Outlet av VIA Outlets som idag består av 11 outlets i Europa. Hede Fashion Outlet har haft en fantastisk framgång de senaste 5 åren med omsättningsökningar på över 60%. Med de nya ägarna är ambitionerna mycket större och ett stort arbete pågår just nu för att uppgradera och modernisera centret men också på sikt bygga ut för att möjliggöra för flera varumärken att etablera sig, samt för konsumenterna ett större urval av butiker. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedefashionoutlet.se.

Vi söker nu en bolagsjurist/paralegal för en visstidsanställning till mitten av augusti 2019 – välkommen med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att stötta och ge rådgivning till Hede Fashion Outlet i Kungsbacka och Norwegian Outlet Vestby. Ditt arbete kan exempelvis bestå i att skriva och granska hyresavtal, serviceavtal, avtal mot reklambyråer etc. samt administrera interna godkännanden av avtal. Därtill kan arbetet innefatta att följa upp interna och externa policys samt ge rådgivning inom övriga förekommande juridiska frågor i verksamheten. Dina kontaktytor kommer bland annat att vara Center Director och övriga anställa på de två centren, VIA Head of Legal och hyresgäster och deras ombud. Din roll och dina arbetsuppgifter kommer att utformas mot bakgrund av din utbildning och tidigare erfarenheter. Arbetet utförs till största delen på engelska.

 

Vem är du?
Till denna roll söker vi dig som uppfyller något av dessa krav:
- Juristexamen med något års erfarenhet från advokatbyrå, som bolagsjurist eller liknande,
- Paralegalutbildning med flera års erfarenhet av kvalificerat arbete med juridiska avtal.
Det är meriterande om du har erfarenhet av hyresrätt. I din roll är du noggrann och engagerad samt har ett självständigt och serviceinriktat arbetssätt. Som person är du utåtriktad, lätt att samarbeta med och trivs med att ta eget ansvar och egna initiativ. Vidare är du som person flexibel och ödmjuk samt har ett jordnära och avslappnat sätt. Det är ett krav att du kan kommunicera på engelska i tal och skrift och att du har goda kunskaper i Microsoft Word.

 

Du erbjuds
Du välkomnas till en internationell organisation och en stimulerande miljö med trevliga kollegor och spännande arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta med ett engagerat och professionellt team och vi har väldigt roligt på jobbet. Du rapporterar till Head of Legal för Via Outlets och Center Director för Hede Fashion Outlet i Kungsbacka och Norwegian Outlet Vestby

 

Start
Juni 2018 - enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse

 
Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område
Placeringsort Kungsbacka

I denna rekryteringsprocess samarbetar Hede Fashion Outlet med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

Område:
 Göteborg
 Västra Götalands län

Anställning:
 Visstid Heltid

Kontakt:
 Åsa Dahlberg


 

Tommy Hilfiger söker sommarpersonal!

Vi söker dig som alltid sätter kunden i fokus, har en god laganda och är social, driven och flexibel.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av serviceyrket men det är inget krav.

Du ska kunna jobba under sommaren, helger, kvällar, vid inringning och vid behov.
Anställningen är en extra tjänst vid behov med start omgående.

Kom gärna in till butiken med ditt CV & Personliga brev eller skicka din ansökan till Jessica på jessica.keranen@tommy.com

 


Butikssäljare Morris

Morris har på 11 år blivit ett etablerat varumärke för killar och tjejer som gillar klassiska kläder med ett modernt formspråk.

Vi driver sedan lite mer än ett år tillbaka en outletbutik på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Nu söker vi ytterligare en ny butikssäljare till vårt team, bestående av fyra butikssäljare och en butikschef.

OM TJÄNSTEN
Som butikssäljare i Morris butik är du en mycket viktig medarbetare då du blir ett av våra ansikten utåt och därmed en viktig pusselbit i det intryck kunden får av Morris. Dina arbetsuppgifter hos oss kommer i huvudsak vara att aktivt arbeta med sälj och service, för att skapa nöjda kunder och uppnå uppsatta försäljningsmål. Rollen innebär också att hålla ordning i butik och lager och att du kontinuerligt håller dig uppdaterad om våra produkter och rutiner. Eftersom vi är ett litet team ska du vara flexibel och därmed beredd att rycka in där det behövs, i såväl inventering som i till exempel event-förberedelser.

ÖNSKAD PROFIL
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och minst ett års tidigare erfarenhet av personlig försäljning. Krav för tjänsten är att du har ett flexibelt schema och kan jobba veckodagar, helger och under semesterperioder, samt att du kan börja relativt omgående.
Som person ska du vara öppen och ha lätt att skapa relationer och förtroende hos andra människor. Att den personliga servicen till kunden alltid kommer i första hand, ser du som en självklarhet och du har som målsättning att varje kund skall lämna butiken med ett leende.

ÖVRIGT
• Start: Omgående
• Omfattning: Extratjänst vid behov
• Placering: Hede Fashion Outlet, Kungsbacka
• Sista ansökningsdag: 6 maj. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.
• Skicka din ansökan med CV, personligt brev och foto till johanna.bornemyr@morris.se
• Märk din ansökan med ”Ansökan till Morris”

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Sales associates Guess

 

Do you have a passion for fashion? A flare for delivering outstanding customer service? Do you like to dress people from head to toe? If the answer is yes, then you may be the person that Guess is looking for! We are looking for part time sales associates to join our dynamic team at Kungsbacka Hede Fashion Outlet.
 
 

POSITION OVERVIEW

The sales associate is responsible for sales generation and delivering a positive customer experience.
The sales associate will also be responsible for a variety of operational duties as assigned by the store
management team (i.e. housekeeping duties, visual presentation standards, etc.).
 
 

Customer Experience

 •          Greets customers immediately upon entering the store with a smile and sincere non-business like
 •          Creates a positive first impression for the customer by showing an energetic attitude and by
 •          adhering to the GUESS? dress code
 •          Creates a sparkling clean and organized environment by maintaining store standards
 •          Provides customers with current relevant information relating the product
 •          Provides quality service in the fitting rooms, follow up with customers in a timely manner
 •          Maintains cash wrap cleanliness and attempts to add on to the sale
 •          Provides efficient service at the cash wrap, offers Gift Cards etc.
 •          Sincerely thanks all customers for shopping at GUESS? as they exit the store
   

 

 JOB DESCRIPTION

 •          Duties assigned by management should be completed in a satisfactory manner
 •          Is punctual and adheres to designated work schedule
 •          Is flexible and works well with peers and management to accomplish duties
 •          Follows GUESS? Policies and Procedures 100%
 •          Performs housekeeping duties as required

Personal Performance

 •          Meets or exceeds the set goals
 •          Shows a positive attitude towards the merchandise and the company

·         

 

Job Requirements

 •          Excellent communication skills
 •          Previous experience of working in retail is meritorious
 •          Passion for Fashion and Luxury Goods sector, product knowledge
 •          Energy
 •          Multitasking
 •          Computer knowledge (Office)
 •          Scheduled shifts may require standing for a long time and working week end days
 •          Swedish and English language skills are an asset
 •          Proactive and determined

 

Job Type: Part-Time / Summer-extra
Job Location: Kungsbacka, Hede Fashion Outlet
 
We look forward to receive your application, e-mail it to Kungsbacka.hedeoutlet@guess.eu

 


 

Extrapersonal/Butikssäljare

 

Vi söker extrapersonal till kvällar, helger & sommaren.

Om Abecita: Vi har funnits på Hede Fashion Outlet sedan starten år 2001 och säljer underkläder, bikini, baddräkter, nattlinnen, morgonrockar, Salming Dam/Herr.

Tjänsten passar dig som har tagit studenten och vill jobba extra i kombination med fortsatta studier på tex. Högskolan.
Även den som vill arbeta 1–2 dagar i veckan är välkommen att söka.

Vi söker dig som:

 • Kan arbeta helger, kvällar, lov, sommar
 • Är en glad och positiv person
 • Älskar service och har ett intresse för kläder
 • Är noggrann, lojal och kan ta ansvar
 • Har lätt för att samarbeta

Är du den vi söker?
Maila din ansökan med CV samt foto till abecitafreeport@hotmail.se

 


Butikssäljare Eton
 

En heltidstjänst och en deltidstjänst

Din huvudsakliga uppgift som butikssäljare är att finnas till för kunden. Du har förmågan att lyssna in kundens behov, uppfylla kundens önskemål, tillhandahålla produktkunskap, inspirera och sälja. Det är viktigt att du har viljan och förmågan att ge Etons kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Att aktivt arbeta med sälj och service för att överträffa uppsatta försäljningsmål
 • Att medverka vid kundaktiviteter
 • Att du kontinuerligt håller dig uppdaterad om våra produkter och tjänster
 • Att du håller ordning i butik och lager samt följer uppsatta rutiner

Som person är du driven, engagerad och brinner för att alltid ge alla kunder en förstklassig service. Du har god erfarenhet av butiksbranschen och kan arbeta strukturerat även när tempot är högt.

Skicka ditt personliga brev samt CV till daniel.vera@etonshirts.com . Markera din ansökan med ”Butikssäljare heltid”

eller ”Butikssäljare deltid”. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.


2XU Sverige söker butikssäljare till ny Pop-up butik i Kungsbacka

Älskar du utmaningar och är idrott och hälsa en naturlig del av ditt liv? Som butiksanställd för 2XU driver du självständigt arbete med sälj och kundkontakt i en spännande bransch. 

2XU [Two Times You] grundades 2005 och har sitt säte i Melbourne, Australien med filosofin att skapa produkter som förbättrar prestationer. 2XU har snabbt etablerat sig som det mest tekniskt utvecklade sportvarumärket i världen och finns idag i över 70 länder. 

2XU utvecklar och säljer kompressionskläder, våtdräkter, triathlon-, löp- och cykelkläder med fokus på funktion och innovation. Plaggen är avsedda för alla grupper av människor före, under och efter träning. Plaggen används av världsmästare, idrottare och motionärer världen över. Utvecklat av idrottare för idrottare. 

2XU har de senaste åren blivit ett av Sveriges största och mest sålda varumärke inom kompression och träningskläder.

Nu söker vi deltidspersonal till vår nya pop-up butik på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. 

Arbetsuppgifter och ansvar:

• Daglig drift och försäljning av varumärkets produkter.

• Skapa goda säljresultat genom att vara en del av ett starkt team med vinnarkultur som alltid sätter kunden i fokus.

Vi söker dig som är:

• Sälj- och resultatinriktad.

• Gillar att vara aktiv, social och är utåtriktad.

• Självständing, ansvarsfull med ordning och struktur.

• Hög arbetskapacitet med positiv inställning till nya utmaningar.

• Talar flytande Svenska och har god språkkunskap i Engelska.

• Flexibel med möjlighet att arbeta både kvällar och helger.

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet från butik och försäljning

• Har ett stort intresse och god kunskap för sport.

• Har kassavana.

Tjänsten passar dig som vill arbeta med ett av dina stora intressen. För rätt person finns möjligheter till att vara med och bygga upp ett företag med stark tillväxt i en stimulerande bransch med bra framtidsmöjligheter. 

Som person är du ansvarstagande samt bra på att skapa goda relationer med både kunder, leverantörer och kollegor. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter i det mesta. Vidare är du trygg i dig själv och trivs i sociala sammanhang.

Placering och tillträde:

• Start: Omgående, enligt överenskommelse. 
• Omfattning: Extra vid behov, timanställning
• Placering: Kungsbacka, Hede Fashion Outlet
• Deadline ansökan: Intervjuer sker löpande
• Skicka din ansökan med CV och personligt brev till butik@enjoysport.se
• Märk din ansökan med ”2XU Ansökan”

 

Välkommen med din ansökan!

 


 

Hugo Boss söker Sales Associates

Location:  Kungsbacka Hede Fashion Outlet

HUGO BOSS is globally renowned as a successful fashion and lifestyle brand. On the one hand, we have our passion for extraordinary design and high expectations regarding fabrics, processing and fitting to thank. On the other hand, we like to encourage our team of almost 13,800 employees to think outside the box. After all, different perspectives enhance creativity and performance and result in products that are sold in 126 countries at over 7,600 sales points around the globe.

HUGO BOSS is always looking for new talents to join our team. In Sweden we have stores in Malmö, Väla, Järfälla (Barkaby Outlet), Kungsbacka (Outlet), Täby and Stockholm (NK, Åhlens, Mall of Scandinavia and Biblioteksgatan). We take great pride in our work and the talented people who work with us. Therefore, we are always looking for service minded, committed and ambitious full-time and part-time Sales Assistants. As Sales Assistant your primary task will be to give our customers the best advice and service and to ensure that the store is always presentable.

Please specify in your application what position you are applying for and in what store you would like to work.

Key responsibilities:

 • Sales of goods and providing service to customers
 • Visual Merchandising in accordance to guidelines
 • Daily maintenance of the store and stock room
 • Complete and participate in internal trainings

Required qualifications:

 • You are a skilled salesperson with experience from a similar position
 • You must be able to communicate in the Scandinavian languages and English
 • It is considered as a clear advantage, if you are familiar with KPI’s
 • Understand and represent the brand attributes
 • You are fashion-conscious and responsible
 • You are conscientious and loyal
 • Always presents a professional image

Please be aware that this job posting is ongoing, which means your application for this position is “unsolicited”. Therefore you can only expect a response from HUGO BOSS, if we have a position that matches your profile.

HUGO BOSS offers its employees exceptional working conditions in an international environment. If you are interested in the fashion sector and challenges inspire your ambition, we would like to get to know you.

We look forward to your online application at jobs.hugoboss.com

 •