News

Back to school – Checklista

Till alla nyheter

tisdag 13 augusti 2019

Hösten är här och det innebär skolstart för båda stora och små. De små kanske köper sin allra första ryggsäck och för de äldre behövs nya gymnastikskor eller en datorväska. I det här inlägget listar vi sakerna ni behöver för att bli redo inför skolstarten!

 

Checklista:

Ryggsäck / Datorväska
Att få sin allra första ryggsäck är en stor sak för många barn och det är därför viktigt att den både är praktisk, bekväm och fin! Med dessa från Samsonite kan ditt barn gå till skolan med stil!

 backtoschool 400 ryggsäck
Samsonite ryggsäck "Katt" och "Dino": Från 279kr

 

Ta med din dator på ett smidigt sätt och säkert sätt. Datorväskan kan vara både praktisk och fin.

 backtoschool 400 datorväska

Sneaky Steve datorväska: 1300kr 
Samsonite ryggsäck: 699 kr 

 

Regnjacka:
Regnet kommer när du minst anar det och för att kunna vara ute och leka och gå på roliga skogsäventyr är ett bra regnställ ett måste. Perfekt att alltid ha hängandes på kroken i skolan! 

backtoschool fiveseasons
Five Seasons regnställ junior: ord.pris 699-1199kr
Five Seasons regnställ vuxen: ord. pris 1299kr

 

Skolmaterial:  

Ett smart pennskrin att lägga pennor, suddgummi, linjaler och allt annat som kan tänka behövas under skoldagen är alltid bra att ha. På Lekia hittar du en massa olika modeller och motiv, både som redan är fyllda med material eller tomma så du kan fylla dem med dina egna favoriter.

 Pennskrin
Pennfodral IcePrincess: 499kr
Pennskrin Paljetter (tomt): 99,90kr
Pennskrin dubbelt (fotboll): 249kr 

 

Det finns många praktiska kit där du får både skrivbok samt tillbehör som penna, linjal och coola suddgummi i ett och samma paket. Eller så mixar du ihop ett eget kit utav alla hundratals olika roliga pennor och suddisar som finns på Lekia – man kan go bananas! 

Skolmaterial 1
Anteckningsbok: 139,90kr                      Skrivset Ben10: 115kr
Unicornpenna: 34,90kr                            Penna röd bil: 49,90kr
Blyertspennor: 64,90kr                            Monstercar skrivset: 64,90kr

 

Sneakers/gymnastikskor:

Bekväma skor/sneakers är ett måste för uteleken på rasterna eller på språng mellan lektionerna. Hitta dina nya hos en av våra många skobutiker på centret! Här har vi listat några av alla våra favoriter!

 ¨Skor
Gulliver (svarta): 639kr
Gulliver (blåa): 600kr
Adidas Superstar: 799kr

 

Träningskläder:

Uppdatera din träningsgarderob lagom till skolstart, när det är dags för gymnastiken igen. Hos både adidas och Nike hittar du massor av nya favoriter!

 

 Håraccessoarer:

Har du en dålig hårdag eller snabbt vill piffa till din outfit? Håraccessoarer är alltid räddaren i nöden och det som kan lyfta din outfit till nya höjder! På LYKO hittar du massvis av fina diadem, färgglada tofsar och stilrena klämmor. 

 Lyko backtoschool kids

Följ oss på Instagram

Vill ni ha fler tips? Följ oss på Instagram @hedefashionoutlet där vi uppdaterar dagligen med senaste nytt, erbjudanden, event och massor av inspiration! 

instagram

Dela