Levi’s®

Buda hem en unik jacka från Levi’s®

Till alla nyheter

torsdag 5 september 2019

Lägg ett bud – gör stor skillnad!

Levis® Factory Outlet på Hede Fashion Outlet kör tre auktioner för att samla in pengar till ideella organisationen Tappra Barn. 

3 denimjackor har vackert dekorerats eller "pimpats" av 3 lokala konstnärer – de donerade sin tid, färdigheter och konst för detta projekt.

Dessa ONE OF A KIND-jackor går till de högsta budgivarna och alla pengar som samlas in kommer att gå till Tappra Barn. Tappra Barn är en ideell organisation som hjälper barn i nöd. 

 

Andra auktionen:

Buda på andra jackan här: https://www.tradera.com/item/340283/365832458/the-original-levi-s-iconic-trucker-jacket-jeansjacka-for-valgorenhet-

Det här är Sophie. Hon har tidigare jobbat som designchef på ett svenskt jeansvarumärke, sitter i ledningen för Design-Yrkeshögskolan i Borås, har drivit eget företag i England och jobbat som designer för flera utav Sveriges stora modekedjor. Är även utbildad illustratör på Berghs School Of Communication och har publicerats i flera tidningar och ställt ut sin konst i bla Sverige, England och Skottland.
Sophie jobbar med ett enkelt men distinkt bildspråk. Abstrakt och oftast i svart. Starka kvinnor med mjuka former och hårda breda penseldrag är hennes signum, så även här på jackan.
Hemsidan Sophiethomsen600x400
 Objekt: The Levi´s Iconic trucker Jacket I storlek M (Herr/unisex)
Konst av: Sophie Thomsen @sophiethomsen.art
Fotograferat av: Kristin Wiktorsson Instagram: @kristinwiktorsson
Plats: Hemma hos Sophie i Gamlestan, Göteborg
100% går till den ideella organisationen Tappra Barn @tapprabarn.se 

 

Första auktionen:

Buda på första jackan här: https://www.tradera.com/item/340284/364859945/charity-item-the-original-levi-s-iconic-trucker-jacket-valgorenhets-objekt

Det här är Thomas. Han har sedan barnsben haft ett kreativt driv. Hans verktyg har varierat genom åren. Allt ifrån krita till sprayburkar, från kol till penslar. Hans huvudsyssla i den kreativa djungeln är pinstriping. En konstform som har sina rötter i Kaliforniens 50 tal. Pinstriping är lika mycket ett hantverk som konst.

”Under den skapande processen av mitt motiv, ”Memories”, så nyttjade jag mina två favoritmedium. Sprayfärg och emaljfärg. Samtidigt så ville jag kliva ut ur boxen som normalt baseras på släta ytor och symmetriska mönster bestående av linjer. Du själv kommer att vara med att slutföra motivet på jackan. Färgen kommer att krackelera men den kommer att finnas kvar. För alltid. Precis som våra minnen. Så jag har gjort mitt bidrag i processen. Nu är det du som bär jackan som är konstnären. Tack, och lycka till!”

Hemsida jacka1 600x400

Objekt: The Levi´s Iconic trucker Jacket I storlek L (Herr/unisex)
Konst av: Thomas Sigvardsson Instagram: @eviltkustomart
Fotograferat av: Kristin Wiktorsson Instagram: @kristinwiktorsson
Plats: Järntorget, Göteborg
Modeller: Thomas Keen Instagram: @rudiek33n och Rebecka Nord Instagram: @beck.nord
100% går till den ideella organisationen Tappra Barn @tapprabarn.se 

 

Ha kul och trevlig budgivning – låt oss göra något bra tillsammans!

#LifeInLevis #LiveInLevis @levis_nordic

Dela