Törstig?

Stay cool med Hede Fashion Outlet i sommar!

Till alla nyheter

fredag 6 juli 2018

Sommarturnén Stay Cool with Hede Fashion Outlet är på väg

Törstig & vill vinna presentkort á 500 kr? Spana efter bilen, vi dyker upp i sommarvimlet och delar ut vattenflaskor. Kom förbi och säg hej till oss och delta i tävlingen på Facebook eller Instagram.

Stay cool tävlingsvillkor

Du kan delta i tävlingen på antingen Facebook eller Instagram @hedefashionoutlet. För att tävla på Facebook, bifoga din bild i kommentarfältet och skriv en kort beskrivning av varför du borde vinna. För att tävla på Instagram. Dela bilden på bilen på din sida och tagga #hedebilen @hedefashionoutlet Du behöver ha öppen profil för att delta.

Det kommer att finnas 5 presentkort á 500 kr/juli och 5 presentkort á 500 kr/augusti. Vinnarna utses av en jury på Hede Fashion Outlet och kan ej överklagas. Kriterierna för att vinna kommer att baseras på originalitet. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna tillkännages i bildtexten av en av de bilder som används till tävlingen för Facebook respektive Instagram. De kommer också att meddelas genom ett personligt meddelande via den sociala kanalen som används. Deltagarna ska vara 16 år eller äldre. Tävlingen pågår t.o.m. 31 augusti 2018.

 

Dela