NEW HEDE – Grand opening 24 oktober

Äntligen är det dags! Den 24 oktober öppnar nya Hede Fashion Outlet – med 70 varumärkesbutiker, varav 14 nya i vår utbyggnad. 

Det kommer att vara en vecka av extra allt; fylld av härliga events, food trucks, upplevelser på centret och fantastiska erbjudanden. Plus MYCKET MER!

Vi förstår att alla är jättespända på att få höra om alla nya varumärken som ska öppna och vi ser fram emot att berätta allt för er! Vi har avslöjat en del varumärken redan men vi håller er på spänn liiiite till innan vi avslöjar alla!

 

Vi vill så gärna presentera alla fantastiska brands som nu öppnat sina nya, fina butiker hos oss! Ni får här en kort presententation men läs gärna mer, och frossa i alla fina bilder, för respektive butik!

 

GANT:
Gant har äntligen öppnat sin nya flagship outlet store i nya utbyggnaden. Större, bättre och snyggare! Välkommen in!

 Softopening bilderbutiker2

L'Occitane:
Vi är väldigt glada att välkomna hudvårdsföretaget L'Occitane till oss! De producerar kvalitetsprodukter till hud, hår och kropp inspirerat av gamla traditioner från Provence och länderna runt Medelhavet. Välkommen till deras väldoftande butik, som öppnar på fredag 18 oktober!

 

Lindt:
Choklad i massor – i en underbar och inspirerande miljö! Ett steg in i Lindts nya butik och du vill köpa allt och lite till! Butiken erbjuder ett sortiment med allt en chokladälskare kan tänka sig.
Ett besök här är ett måste!

Softopening bilderbutiker

 

 

Reima:
Vi kan med stor glädje berätta att barnklädesvarumärket Reima öppnar i den nya utbyggnaden! I 75 år har Reima designat kläder för aktiva barn 0-12 år. Funktionalitet, säkerhet, hållbarhet och innovation är grundläggande värden i Reimas design. Vi välkomnar stolt våra finska vänner till Hede Fashion Outlet´och firar med en härlig tävling!

Softopening bilderbutiker4

Take part and compete for the children's favorite: autumn shoe "Wetter/Patter" which is waterproof. The smallest size on Patter is 20 and Wetter goes from size 26 and has lacing. What are you waiting for? COMPETE NOW!

 Tävlingsbild hemsidan600x600

 

Triumph:
Vi välkomnar underklädesvarumärket Triumph till centret! Triumph erbjuder underkläder av högsta klass och kvalitet – till vardags, sport och de där speciella tillfällena. Märket har genom åren legat i framkant vid framtagning av vackra ochy bekväma underkläder, som uppskattas av miljontals kvinnor världen över!
Välkommen in, ni hittar Triumph brevid Gant i nya utbyggnaden!

Softopening bilderbutiker5

 

Morris:
Även Morris har flyttat ut i nya utbyggnaden och med det öppnat en större flagship outletbutik, visst är den fin? Utökat sortiment av dam, herr och accessoarer - verkligen värt ett besök!

Softopening bilderbutiker3

 

Bruun & Stengade:

Softopening bilderbutiker6

SAND:

 

Ny pampig huvudentré

Entrén 600x400

Det här är vår nya huvudingång – fin, eller hur?

Vi kommer att fortsätta att avslöja alla varumärken, som en nedräkning fram till nyöppningen. Så håll utkik här så får ni veta all information direkt.

Detta får ni inte missa!

 

Dela