SAMSONITE PÅ HEDE FASHION OUTLET

BUTIKSSÄLJARE OCH EXTRAPERSONAL TILL SAMSONITE

Samsonite är världens största leverantör av resväskor. Verksamheten är en del av en multinationell koncern som har ca: 1. 400 medarbetare i Europa. Det europeiska huvudkontoret ligger i Belgien, och det skandinaviska i Göteborg. Produkterna är karaktäriserade av hög kvalitet, stark image och modern design. Samsonite har återförsäljare och egna butiker runt om i världen

Vi ser din sociala styrka i att guida våra kunder genom bagagevärlden som en naturlig egenskap samt din förmåga att i varje samtal bemöta kundens behov! 

Som säljare i vårt team ansvarar du för att skapa en kundupplevelse som återspeglar vårt varumärkes livssyn samtidigt som hen bygger och upprätthåller starka kundrelationer och skapar försäljning genom att ge enastående service.

 

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter hos oss kommer i huvudsak vara att aktivt arbeta med sälj och service, för att skapa nöjda kunder och uppnå uppsatta försäljningsmål. Rollen innebär också att hålla ordning i butik och lager och att du kontinuerligt håller dig uppdaterad om våra produkter och rutiner. Du ska också vara beredd att rycka in där det behövs, i såväl leverans och kampanj- och eventförberedelser.

 

Önskad profil

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och har erfarenhet av personlig försäljning. Som person ska du vara öppen och ha lätt för att skapa relationer och förtroende hos andra människor. Vara en drivande, engagerad, lagspelare och har mycktet energi samt att vara noggrann i ditt arbete. Ha förståelse för varumärket.  Att den personliga servicen till kunden alltid kommer i första hand, ser du som en självklarhet och du har som målsättning att varje kund ska lämna butiken med ett leende. Ha flytande språkkunskaper i engelska, i tal och skrift.

 

Butikssäljare

En tjänst som innebär 20-40% på framförallt vardagar.

 

Säljare extra

En tjänst för dig som studerar där arbetstiden först och främst är fördelad på helger oftast varannan och även vissa kvällar kan förekomma.

Vi erbjuder dig en anställning i vårt Göteborgsteam som i vardagen får utrymme att arbeta självständigt och kreativt inom ramarna givna från nordiska och europeiska kollegor ! Rekrytering görs löpande, så vänligen gör din personliga ansökan samt CV klar och sänd snarast till, lena.ekstrom@samsonite.com