GUESS PÅ HEDE FASHION OUTLET

GUESS SÖKER ASSISTERANDE BUTIKSCHEF

Assisterande Butikschef - Guess, Hede - Kungsbacka

Vi söker en rutinerad assisterande butikschef som brinner för ledarskap och försäljning. Vi erbjuder dig en utmanande och rolig tjänst där fokus ligger på att coacha och inspirera dina medarbetare till att nå uppsatta försäljningsmål tillsammans med butikschefen.

Som assisterande butikschef ansvarar du för att driva butiken och dess resultat i enlighet med företagets affärsidé, polycis och budget.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
• Arbeta med att uppnå och överträffa butikens försäljnings- och lönsamhetsmål
• Säkerställa att butiken når det mål som finns vad gäller kundbemötande och service.
• Planera, säkerställa och följa upp det dagliga arbetet i butiken.
• Coacha och utveckla dina medarbetare
• Personalansvar
• Genomförandet av inventeringar

Vem är du?
Som person är du målinriktad, tydlig i ditt ledarskap och brinner för service och försäljning. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete som assisterande butikschef inom modebranschen. Att vara assisterande butikschef hos oss är en dynamisk tjänst som kräver att du sätter kund främst och prioriterar försäljningen men du måste också inspireras av de affärsmässiga i tjänsten såsom, produktkunskap, exponering, och ekonomi. Det är viktigt att du kan identifiera dig med varumärket GUESS.

Som person är du flexibel, affärsmässig, har energi och driv. Du är en lagspelare som förstår nyttan av att ta tillvara på teamets samlade kompetens men våga också fatt och stå för obekväma beslut. Vi söker dig som kan vara med att utveckla vår verksamhet samt förstår möjligheterna med ledarskapet och kraften av ett få ihop teamet där alla strävar åt samma håll. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningsvillkor
Titel: Assisterande Butikschef

Tilträdelse: Snarast 

Anställningstyp: Fast

Anställningstid: Deltid (30h/vecka)


Skicka in din ansökan och CV redan idag!
Till Butikschef: Sheyla Paredes

sheyla.paredes@store.guess.eu

Välkommen in med din ansökan!