KLÄTTERMUSEN PÅ HEDE FASHION OUTLET

KLÄTTERMUSEN SÖKER KANDIDATER SOM RETAIL SALES ASSISTANT

 

Vi söker nu kandidater som Retail Sales Assistant på heltid till vår nya konceptbutik i Hede Fashion Outlet, Kungsbacka.

Som butiksbiträde hos Klättermusen får du möjlighet att arbeta i en miljö där förändring och nya idéer uppmuntras. Genom ett kunnigt och serviceinriktat kundbemötande spelar du en avgörande roll i konsumentens möte med våra produkter. Du rapporterar till butikschefen, som har övergripande ansvar för butikens försäljning och resultat.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Att med utgångspunkt i Klättermusens värderingar leverera bästa tänkbara kundservice.
  • Att erbjuda exceptionell 1-2-1 kundservice och genom effektivt lagarbete säkerställa att kunden alltid är högsta prioritet.
  • Att stötta butikschefen i arbetet med att nå individuella såväl som butikens uppsatta säljmål.
  • Att ta emot leveranser samt organisera lagerhantering.
  • Att vara en ambassadör för Klättermusens varumärke.

 

Vår förväntan på kandidater

  • Du är passionerad av varumärket och identifierar dig med Klättermusens värderingar.
  • Är kundorienterad och brinner för att hjälpa våra kunder på bästa sätt.
  • Har tidigare erfarenheter från detaljhandel. Erfarenheter från outdoor/ friluftsliv är meriterande.
  • Är trygg i rollen som säljare av Klättermusens produkter, samt i ditt sätt att bemöta och vägleda kunder under köpprocessen.

Vill du arbeta med ett väletablerat och uppskattat varumärke i en växlande och utmanande arbetsmiljö, samtidigt som du får möjlighet att vidareutveckla din kompetens för en fortsatt karriär inom detaljhandeln och Klättermusen – ta tillfället i akt och skicka din ansökan idag!

Som en del av Klättermusen erbjuds du konkurrensmässig lön samt andra förmåner samtidigt som du får chansen att arbeta med ett ikoniskt märke.

 

Om Klättermusen

Klättermusen tillverkar hållbar och funktionell utrustning för olika typer av aktiviteter kring eller på berget.

Företaget grundades 1975 och är upphovsman till banbrytande innovationer såsom Mithril Kevlar Sweater och Freke Salopette. Klättermusens produkter har i över 40 år hjälpt outdoor-entusiaster att ta sig igenom hårt väder och oförutsägbara situationer.

Från snöklädda arktiska toppar till djupa grottor i Sydamerika förser Klättermusen bergsbestigare, vandrare och kajakpaddlare med produkter som maximerar såväl säkerhet som bekvämlighet - produkter som låter dem flytta gränserna för vad som är möjligt och ständigt fortsätta att utforska. Varje Klättermusen-produkt är tillverkad för att hålla en livstid och möjliggöra en miljömedveten livsstil.

Genom att fortsätta utvecklingen av innovativ utrustning under mantrat ”Maximal säkerhet för dig, Minimal påverkan på naturen” strävar vi efter att attrahera nya kunder, låta dem inspireras av Klättermusens autenticitet och sudda ut gränserna mellan funktion och mode.

Klättermusen är privatägt och har fem flaggskeppsbutiker i bland annat Seoul, Beijing, Shanghai och Taipei. Företaget omsätter årligen cirka 100 miljoner kronor och har 30 anställda på huvudkontoret i Åre samt i Stockholm.

 

Kontakt:

gonz@klattermusen.se

gustaf@klattermusen.se