POLARN O PYRET PÅ HEDE FASHION OUTLET

VIKARIERANDE BUTIKSCHEF

Polarn O. Pyret söker en vik. butikschef till Hede Fashion Outlet i Kungsbacka

Polarn O. Pyrets kläder är kända för sin höga kvalitet, funktion och design. Vår mission är glada, torra och varma barn i alla väder! Polarn O. Pyret är ett helintegrerat varumärke för baby- och barnkläder vars produkter designas, produceras och distribueras via egna butiker, franchisebutiker samt E-handel i Sverige och i utlandet. Polarn O. Pyret är det ledande varumärket och butikskonceptet för barnkläder inom kvalitetssegmentet i Sverige.

 

Är du en driven och engagerad ledare? Brinner du för att leverera service i världsklass?

Som butikschef för vår outlet ansvarar du för att driva butiken i enlighet med företagets affärsidé, policies och fastställda budget.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att: 

  • säkerställa att butiken möter våra mål om service och kundbemötande
  • arbeta med att uppnå och överträffa butikens försäljnings- och lönsamhetsmål
  • leda, utveckla, coacha och utbilda medarbetarna i ditt team
  • planera, säkerställa och följa upp det dagliga arbetet med bemanning, inredning, marknadsföring och varutillförsel till vår outlet.

Vi tror att du är en person som brinner för service och ledarskap. Du har dokumenterad erfarenhet av båda delarna, gärna då från detaljhandeln. Att vara butikschef hos oss är en dynamisk tjänst som kräver att du är lika bekväm i butik med kund som du är med ekonomi och schemaläggning. Som person är du flexibel, affärsmässig och handlingskraftig. Du är en lagspelare som förstår nyttan av att ta tillvara på teamets samlade kompetens men vågar också fatta och stå för obekväma beslut. Tidigare butikschefs- eller liknande ledarskapserfarenheter är meriterande.

Om tjänsten

Tjänsten är ett föräldrarvikariat på heltid med tillträde i mitten av oktober 2018 tom våren 2020.

 Om oss
Polarn O. Pyret erbjuder dig en miljö fylld av kreativitet och engagemang där delaktighet råder. Hos oss blir du en del av ett härligt team som präglas av högt tempo och driv. För oss är kunden viktigast, vilket genomsyrar alla beslut vi tar. Vår ambition är att göra hållbara och smarta affärer i alla avseenden, samt föra en rak kommunikation där vi är konstruktiva och värnar om varandra. Utöver det erbjuder vi dig en arbetsplats som tror på människor, deras kraft och potential. Dessa kärnvärden ser vi som en viktig del av vår verksamhet som hela koncernen RNB gemensamt representerar.

 

Kontaktperson och ansökan:

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sara Bodén når du på sara.boden@polarnopyret.rnb.se. Sista ansökningsdag är 2018-08-19. För att skydda dina personuppgifter tas inga ansökningar emot via mail, vänligen sök via hemsidan.

 

Länk till den här sidan:

https://www.rnb.se/sok_jobb/jobblista/?rmpage=job&rmjob=1369&rmlang=SE