Något fantastiskt är på gång på Hede Fashion Outlet 5-8 september! Det är exklusivt för våra medlemmar i Fashion Club – där evenemang, happenings och superbra erbjudande väntar dig.

Vi vill bjuda dig som är eller blir medlem i Hede Fashion Club på en exklusiv shoppingupplevelse, i härlig och inspirerande miljö. Det kommer finnas DJ på plats som spelar stämningsfull musik, food trucks för båda stora och små, med mera! 

Stay tuned – mer information kommer snart!

 

Är du inte medlem än? Bli det här! 

 Fashion Club kort_600x400

 

 

Bonus och mycket mer för Hede Fashion Club-medlemmar

Förutom detta fantastiska erbjudande får du som medlem alltid tillgång till exklusiva erbjudanden. Dessutom sparar du pengar varje gång du handlar på Hede Fashion Outlet.

Bonusen fungerar på så sätt att du vid varje köp som registreras får 5 procent av summan att handla mer för. Sedan kan du traska vidare till nästa butik för att direkt nyttja pengarna i din bonuspott. Eller så kan du låta potten växa och vid ett köp få upp till 25 procent rabatt.

Medlemsförmåner för Hede Fashion Club-medlemmar:

  • Du kan nyttja upp till 25% rabatt på framtida köp.
  • Varje gång du shoppar, kan du som medlem spara 5% i bonus* på ditt totala köp.
  • Du kan använda din bonuspott i alla deltagande butiker i centret och shoppa mer. 
  • Exklusiva erbjudanden

Ju mer du shoppar, desto mer sparar du!

En av våra nöjda medlemmar i Fashion Club är Charlotte Mullback som bor strax söder om Göteborg.

– Det var en vän som rekommenderade mig att gå med i klubben och det har jag inte ångrat. Det är roligt att känna sig uppmuntrad att shoppa, att man får något tillbaka och känner sig omhändertagen, säger Charlotta Mullback.

Vi erbjuder ett unikt helthetsperspektiv i vår kundklubb, i det att bonuspoängen kan användas i flera olika butiker. Hede Fashion Club inkluderar alla våra kategorier; allt från inredning och skor till sport och mode. Här finns något för alla!

Bli medlem idag, vi ses på Private Sale 5-8 september!

Dela