SVEA PÅ HEDE FASHION OUTLET

BUTIKSSÄLJARE TILL SVEA

Om Dig:

Vi söker nu efter en ny medarbetare till vårt team. Vi söker dig som har ett starkt intresse av mode och kundservice, är driven, noggrann, service inriktad, stresstålig, flexibel, lätt för samarbete och har en positiv inställning.

På Svea arbetar vi för att alltid sätta kunden i största fokus. Målet är nöjda kunder som vill komma tillbaka. Arbetet kräver att man arbetar målinriktat och noggrant för att uppnå våra försäljningsmål och ser till att butiken samt lagret alltid är i ett bra skick. Du behöver även kunna arbeta självständigt och våga ta egna initiativ.

Vi erbjuder:

Du kommer att få utbildning kring de varor som vi säljer, stor kassa vana, lära dig att ta emot leveranser samt ingå i ett positivt team som peppar varandra till att alltid göra sitt bästa.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Tjänsten är en timanställning med minst 18 h i veckan men oftast mer. Du behöver kunna jobba både kvällar och helger och trivas med ett varierande schema. Tjänsten tillträder omgående eller så snart som möjligt. Mejla gärna ditt CV samt personliga brev till platsansvarig My Swedenås: kungsbacka@sveasvea.se eller kom in i butiken. Vi ser fram emot att träffa vår nya medarbetare!