MORRIS PÅ HEDE FASHION OUTLET

MORRIS SÖKER BUTIKSSÄLJARE

Morris har på 11 år blivit ett etablerat varumärke för killar och tjejer som gillar klassiska kläder med ett modernt formspråk. Vi driver sedan 1,5 år tillbaka en outlet-butik på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Idag består vårt lilla men drivna team av fyra butikssäljare och en butikschef. Vi söker nu en ny butikssäljare för ett vikariat på 60-80%. 

 

OM TJÄNSTEN

Som butikssäljare i Morris butik är du en mycket viktig medarbetare då du blir ett av våra ansikten utåt och därmed en viktig pusselbit i det intryck kunden får av Morris. Dina arbetsuppgifter hos oss kommer i huvudsak vara att aktivt arbeta med sälj och service, för att skapa nöjda kunder och uppnå uppsatta försäljningsmål. Rollen innebär också att hålla ordning i butik och lager och att du kontinuerligt håller dig uppdaterad om våra produkter och rutiner. Eftersom vi är ett litet team ska du vara beredd att även rycka in där det behövs, i såväl inventering och kampanj- och eventförberedelser.

 

ÖNSKAD PROFIL

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och minst två års erfarenhet av personlig försäljning. Krav för tjänsten är också att du kan börja jobba senast 15/1-2019 och att du kan jobba kvällar och helger. Som person ska du vara öppen och ha lätt att skapa relationer och förtroende hos andra människor. Att den personliga servicen till kunden alltid kommer i första hand, ser du som en självklarhet och du har som målsättning att varje kund skall lämna butiken med ett leende.

 

Tjänsten är ett vikariat på 60-80% med tillträde senast 15/1-2019, eller enligt överenskommelse. Tjänsten är ett föräldravikariat med möjlighet till förlängning.

 

DIN ANSÖKAN BÖR INNEHÅLLA:

CV

Personligt brev med bild

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Jennifer Pileström på jennifer.pilestrom@morris.se, vi tar inte emot ansökningar i butik.

 

Urval kan komma ske löpande, vi ser fram emot er ansökan senast 15/12-2019