SNEAKY STEVE PÅ HEDE FASHION OUTLET

SNEAKY STEVE SÖKER DELTIDS- OCH EXTRAPERSONAL

Om bolaget

F-Division Group Ab startade 2006 i Göteborg. Bolagets produktfokus är egen designade skor och accessoarer under varumärket Sneaky Steve. Idag säljer bolaget sina produkter både genom starka skohandlare och genom egna butiker i 10 olika länder. Bolagets omsättning uppgår till ca 45 miljoner SEK och kontor finns idag i både i Göteborg samt Stockholm. 

 

Om tjänsten

Sneaky Steve växer och vi behöver därför förstärka vårt team i vår butik med både Deltids och Extra personal. Arbetet innebär försäljning av skor och accessoarer i butik. Vi strävar alltid efter ett varmt och personligt möte med våra kunder och därför är det viktigt att du trivs med denna typ av försäljning. 

 

Profil vi söker för extra personal

Vi söker främst dig som har arbetat med försäljning i butik alternativt i liknande servicepräglade roller, men som vill ha fler timmar per vecka alternativt dig som söker extra jobb bredvid studier. Ditt fokus är alltid kunden i centrum och göra det lilla extra som krävs för att ge bästa möjliga service. Som person har du ett naturligt engagemang i det du arbetar med och du drivs av att lyckas med din försäljning. Har du dessutom branschbakgrund ifrån Sko eller Mode är det ett extra plus. Sen gör det inget om du är tokig i skor. Det är vi. 

 

Ansökan

Vi kommer att hantera ansökningar löpande efter att de kommer in, så är du intresserad sänd din ansökan i form av CV och ett kortare personligt brev med bild till oss så snart du kan.

Du sänder din ansökan till Sneaky Steve på e-mail: jobbahososs@fdivision.com

Varmt välkommen med din ansökan!